• 25 jaar instituut Périne

    Instituut Périne
  • Instituut Périne, feestweek

    Instituut Périne

Jubilerend Instituut Périne: al 25 jaar een passie voor de huid.

11-09-2017, 11:10 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 19 september 2017, 13:00 tot vrijdag 22 september 2017, 21:00

Locatie:

Genieweg 8, Mijdrecht
Instituut Périne
Mijdrecht

Vanaf 1992 adviseert en behandelt Périne, eigenaar van het gelijknamige Instituut, Mijdrecht en wijde omgeving op het gebied van huidverbetering en anti-aging. Dit jaar dus al 25 jaar! Inmiddels doet Périne dit samen met een team van enthousiaste en ervaren specialisten.

Celebrate & Innoavte

De week van 19 t/m 22 september staat helemaal in het teken van het jubileum. Zo hebben we voor nieuwe klanten een spectaculaire Superdeal samengesteld als kennismaking en hebben we voor de mensen die ons al kennen Backstage Meet & Greets met de mensen achter merken. Er komt een top visagiste van het merk Youngblood (minerale make-up) en kan men kennis maken met Genoxage DNA. Dat is een nieuwe techniek waarbij aan de hand van enkele DNA kenmerken van de klant een persoonlijk verzorgingsprogramma wordt opgesteld. Je kunt een ander blij maken met een behandeling via de Wensboom, je geluk beproeven met een draai aan The Wheel of Beauty en zijn er uiteraard waanzinnige productacties. Alle informatie over deze feestweek is uiteraard te vinden op de site (www.perine.nl).

Instituut Périne gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Om garant te kunnen staan voor de beste resultaten wordt rekening gehouden met de hele persoon achter de huid: voeding, verzorging en life-style. Daarom bekijken we eerste de huid, de mensen te spreken en de wensen te inventariseren. Eén van de beauty-experts verkent met de klant de mogelijkheden om zo te kunnen komen tot een gezamenlijk plan. Samen werken we toe naar het beste resultaat voor de huid. Met de opmars van het internet is de informatiestroom enorm gegroeid. Iedereen kan erbij. Maar daar moet je wel tijd voor en zin in hebben én de zin van de onzin kunnen scheiden. Waar het om je huid gaat nemen wij die taak van je over. Zie ons als je persoonlijke coach: we houden de laatste ontwikkelingen voor jou in de gaten en adviseren je wat bij jou en je wensen past.

Al mijn specialistes zijn gediplomeerd en gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. Deze kennis en vaardigheden worden strikt onderhouden met jaarlijkse, intensieve trainingen. Niet voor niets mogen we al 25 jaar Mijdrecht en wijde omgeving helpen en adviseren met huidverbetering en natuurlijke anti-aging. En dat hopen we nog heel lang te mogen doen!

Het jubilerend Instituut Périne is gevestigd aan de Genieweg 8, 3641 RH in Mijdrecht. www.perine.nl