• Vera de Visser

    Patrick Ouwerkerk
  • Logo

    Vera de Visser

Diëtistenpraktijk Vera de Visser start met gratis inloopspreekuur. Abcoude een diëtist rijker.

11-09-2017, 14:50 | Lezersnieuws | Vera de Visser

Diëtist Vera de Visser is gestart met haar diëtistenpraktijk in Abcoude. Haar doel is om de mensen in de Ronde Venen bewust te maken van het belang van voeding bij ziekte en het voorkomen van ziekte. Vera grijpt de Dag van de Diëtist, 19 september, aan om dit belang te onderstrepen. Om iedereen kennis te laten maken met haar praktijk, heeft De Visser vanaf 20 september wekelijks op woensdag tussen 10 en 11 uur een gratis inloopspreekuur waar mensen met al hun vragen over voeding terecht kunnen.

Op dinsdag 19 september 2017 vraagt de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) met de Dag van de Diëtist aandacht voor de diëtist. De NVD wil met deze dag de diëtist meer bekendheid geven en duidelijk maken dat de diëtist meer doet dan alleen mensen met overgewicht te behandelen.

Vera de Visser: "Voeding speelt een belangrijke rol bij de gezondheid. Een gezond voedings- en beweegpatroon is de basis om het lichaam goed te laten functioneren. Daarnaast kan het aanpassen van het voedingspatroon een positieve werking hebben op verschillende ziektes en bij medische klachten. Ik help hier graag bij!"

Veel mensen denken dat ze alleen naar de diëtist kunnen wanneer ze hulp willen bij het afvallen. Uiteraard kan Vera de Visser hen hier ook mee helpen, maar als diëtist begeleidt en ondersteunt Vera ook mensen die hun voedingspatroon en/of leefstijl willen aanpassen. Dit kan zijn wanneer u wilt afvallen of juist wil aankomen, maar ook bij diverse medische aandoeningen.

Iedereen kan bij diëtistenpraktijk Vera de Visser terecht voor onder meer ondersteuning met voedingsadviezen bij: over- en ondergewicht, gezonde voeding, diabetes, hart- en vaatziekten, kanker en longziekten zoals COPD.

In samenwerking met Praktijk fysiotherapie Wijnant, van Oosterhoutstraat 9 in Abcoude, start Vera vanaf 20 september het gratis wekelijkse inloopspreekuur op woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Een unicum in Abcoude. Daar kunnen zowel mannen als vrouwen met al hun vragen over voeding terecht. Met dit inloopspreekuur wil diëtistenpraktijk Vera de Visser de stap om naar de diëtist te gaan verkleinen.

Daarnaast biedt Vera dit jaar aan zonder bijkomende kosten bij de mensen thuis te komen voor voedingsadviezen. Zo kan zij de voedingsadviezen nog persoonlijker maken en is haar dienstverlening nog laagdrempeliger.

Dieetadvies wordt door alle zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed door de basisverzekering. Per jaar krijgt u een vergoeding voor de eerste 3 behandeluren.