Lezersnieuws

'Oh kom maar eens kijken' bij OBS De Eendracht!

Op een gure vrijdagmorgen in november toverden creatieve ouders OBS De Eendracht om tot een

waar Sint en Piet paradijs. In alle hoeken en gangen zijn voorstellingen uit de Sint traditie gemaakt en

OBS De Eendracht heeft een nieuwe Voorleeskampioen 2017-2018!

Na vele weken van oefenen en heel spannende voorrondes in de klas, was het eindelijk zover: de finale van het voorlees kampioenschap tussen de groepen 7 en 8! Zisan en Jayno uit groep 8 en Tessa en Meike uit groep 7 namen het tegen elkaar op in een zinderende laatste ronde!

De Surprise Werkplaats is geopend bij Kleur is Kracht in Uithoorn

Suprises maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Nu Sinterklaas in het land is aangekomen, zijn er op de scholen lootjes getrokken voor het maken van surprises. Wat zou het lekker zijn als er dan een ruimte is waar volop geknutseld kan worden aan surprises. Zonder gedoe thuis.

Kerst Mannen Koren Concert 2017 in Tivoli VREDENBURG

Op dinsdag 19 december a.s. zal in de Grote zaal van Tivoli VREDENBURG (Utrecht), - dit jaar voor de zestiende keer - het Kerst Mannen Koren Concert plaatsvinden.

DAAN HEERMA VAN VOSS BIJ VENEN LITERAIR

Vinkeveen. Venen Literair heeft de jonge schrijver en historicus Daan Heerma van Voss uitgenodigd voor een lezing op vrijdag 24 november in De Boei, Kerklaan 32, Vinkeveen. Aanvang 20.00 uur.

Heren Dubbel Kampioen De Ronde Vener

Mijdrecht - Het herendubbel team 3 van De Ronde Vener is glansrijk kampioen geworden in de tweede klasse van de Najaarscompetitie. Omdat dit team hoofdzakelijk bestaat uit voetballers, die net begonnen zijn met tennissen, mag dit wel een enorme verrassing genoemd worden.

Publicatie "Waan en willekeur"

Zaterdag 18 november verschijnt bij Uitgeverij Palmslag in Groningen de verhalenbundel 'Waan en willekeur' van J.T.B. Jansen, woonachtig in Uithoorn.

Over het boek

Hertha JO9-2 op dreef tegen Amstelveen

Drie weken achter elkaar moesten de jongens van Hertha JO9-2 voetballen tegen Amstelveense clubs. Twee keer werd de wedstrijd winnend afgesloten. Zaterdag 11 november was het uit tegen Amstelveen/Heemraad JO9-5.

Eindpresentatie Verhalenkamer Mariaoord

Verhalenkamer De Ronde Venen presenteert haar eerste historische locatie Mariaoord: 'Over serviesgoed, een werkonderbreking en een Mariaoordspeld'. De Verhalenkamer luistert naar de verhalen en geeft zo een gebouw als Mariaoord een stem.

Wereldwinkel Mijdrecht: vrijwilligerstekort dreigt, een oproep

Hoe leuk is het om in een winkel met wereldproducten te staan. Hoe fijn is het als een klant een cadeau zoekt en blij de winkel uitgaat met een mooie schaal of een leuk verpakt food-pakket. Hoe gezellig is het als iemand gewoon maar een beetje snuffelt aan de wereldproducten.

Pagina's