Lezersnieuws

Groep 6 de Schakel maakt ‘hartenwensen’ met bewoners Zuiderhof

Een bijzonder uitje voor groep 6 van basisschool de Schakel. Op donderdag 17 mei gingen de leerlingen op bezoek bij de bewoners van zorgcentrum Zuiderhof in Vinkeveen.

In mei elk weekend ’s nachts voordelig van Amsterdam naar huis met het nachtnet van Syntus Utrecht

In mei krijgen reizigers die gebruik willen maken van het nachtnet van Syntus Utrecht, een maand lang twee tickets voor de prijs van één.

Rian van de Most clubkampioen Vitac!

Ter afsluiting van het seizoen werd afgelopen vrijdag 11 mei gestreden voor het clubkampioenschap van de Vinkeveense tafeltennisvereniging Vitac in de Willistee.  In de 1e ronde werd gestart met 2 vierkampen, waarin de plaatsing voor de kruisfinales zwaar werd bevochten in vele spannende wed

Rommelmarkt in Waverveen

Bijna is het zover…er kan 9 juni weer gezocht worden bij spullen die 2e hands verkocht worden en er zijn er ook weer nieuwe dingen te koop.

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Beste hondeneigenaren,

Repair Café Vinkeveen deze maand op vrijdagmiddag 25 mei a.s. open!

In verband met 2e pinksterdag is het Repair Café Vinkeveen (onderdeel van Tympaan-DeBaat) deze maand verschoven naar vrijdagmiddag 25 mei van 13.30 tot 17.00 uur.

Dansstudio Sietske haalt finale

De dansers van het wedstrijdteam 'Wrap It Up' mogen meedansen in de landelijke finale van de Shell we Dance competitie. Na 3 zware wedstrijden, waarbij de dansers één keer zelfs de eerste prijs hebben behaald, mogen ze nu door naar de Nederlandse kampioenschappen.

Warme bridge-avond

Bridgevereniging Mijdrecht  ( BVM )  uitslag

Maandag avond was er de 4de zitting. Ondanks de warmte een meer dan redelijke opkomst.

Feestelijke opening Dat leuke winkeltje!

Aflopen zaterdag was de feestelijke opening van de nieuwe locatie van ‘Dat Leuke Winkeltje’ in Mijdrecht. Deze prachtige woonwinkel heeft een nieuwe locatie gekregen aan het Burgemeester Haitsmaplein, tegenover de Boni.

Pagina's