Lezersnieuws

Scheidingscafé De Ronde Venen

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillenden zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn.

Scheidingscafé De Ronde Venen

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillenden zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken.

ChristenUnie-SGP De Ronde Venen wil aansluiting bij Statiegeld-alliantie

In november jl is de Statiegeld-alliantie opgericht, een initiatief van Recycling Network Benelux. Doel van deze alliantie is om de overheid aan te sporen om in 2018 de statiegeldregelingen uit te breiden naar kleine plastic flesjes en blikjes.

VIB-voorzittershamer overgedragen aan Daniël Storm

Vinkeveen, 15 januari 2018 - Tijdens een ingelaste algemene ledenvergadering van VIB De Ronde Venen nam Arwin Brouwer na 7 jaar afscheid als voorzitter. Daniël Storm (directeur/eigenaar van Switch Reclamebureau) nam symbolisch de voorzittershamer over.

VVD wil af van onkruid en zwerfvuil in De Ronde Venen

Afgelopen zomer hadden de inwoners van de dorpen van De Ronde Venen last van onkruid , ook van te ver uitgeschoten heggen en struiken. Nog erger is het zwerfafval. In de buitengebieden en in de dorpen zijn er vaste plekken aan te wijzen waar dikwijls troep ligt.

Zing ook mee in het turfschipperscafé

Zing ook mee in het Turfschipperscafé

Altijd graag mee willen zingen tijdens een optreden van de Turfschippers of bij een ander zeemanskoor. Maar die tekst. Hoe was die ook alweer.

Wat toen waarschijnlijk niet lukte wordt nu (weer) werkelijkheid.

Mantelzorgsalon "Bijpraten"

Tijdens de mantelzorgsalon van 29 januari gaan we onder het genot van een kopje of thee even bijpraten over de afgelopen periode en in overleg het programma voor het komende jaar samenstellen.

Bingo bij SV Hertha

Op vrijdag 26 januari wordt er weer een gezellige bingoavond georganiseerd bij SV Hertha in Vinkeveen. In de sfeervolle kantine wordt er onder het genot van een hapje en een drankje om mooie prijzen gespeeld. De kantine is open vanaf 19.00 uur en we starten om 20.00 uur. Graag tot dan!

Zes ballen Toernooi in Cafè Biljart de Merel

Biljarten de Merel

Heijman en van Rijn naar finale zesballen

Veenland tafeltennis: Martijn slaat weer toe

Na het behalen van het kampioenschap van het Veenland duo Martijn en Victor in de 1e klasse (dit seizoen gaan ze landelijk C spelen), zette Martijn zijn zegetocht voort in de toernooien.

Pagina's