Lokaal lezersnieuws

Groep 6 de Schakel maakt ‘hartenwensen’ met bewoners Zuiderhof

Een bijzonder uitje voor groep 6 van basisschool de Schakel. Op donderdag 17 mei gingen de leerlingen op bezoek bij de bewoners van zorgcentrum Zuiderhof in Vinkeveen.

In mei elk weekend ’s nachts voordelig van Amsterdam naar huis met het nachtnet van Syntus Utrecht

In mei krijgen reizigers die gebruik willen maken van het nachtnet van Syntus Utrecht, een maand lang twee tickets voor de prijs van één.

Rommelmarkt in Waverveen

Bijna is het zover…er kan 9 juni weer gezocht worden bij spullen die 2e hands verkocht worden en er zijn er ook weer nieuwe dingen te koop.

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Beste hondeneigenaren,

Repair Café Vinkeveen deze maand op vrijdagmiddag 25 mei a.s. open!

In verband met 2e pinksterdag is het Repair Café Vinkeveen (onderdeel van Tympaan-DeBaat) deze maand verschoven naar vrijdagmiddag 25 mei van 13.30 tot 17.00 uur.

Passionkoor  en zoveel meer muziek op Alphens Korenfestival 2018 

Op zaterdag 12 mei is alweer de 6eeditie van het Alphens Korenfestival!

Het centrum van Alphen aan den Rijn verandert dan in één zingende en swingende menigte, die zich beweegt tussen een aantal binnen- en buitenpodia!

Blessureleed nekt Cees Verweij tijdens kampioenschap Biljartclub Donkereind

Afgelopen week vond  het clubkampioenschap van de Biljartclub Donkereind alweer voor de 13e keer plaats.  Een gunstige loting bracht de broers van Schie in volgorde na elkaar, waarbij al snel de opmerking werd gemaakt, dat die elkaar het balletje wel even zouden toespelen.

Kinderen leren nu ook opkomen voor zichzelf met animaties van Stichting Omgaan met Pesten

Stichting Omgaan met Pesten werkt samen met Tomeloos aan het uitbreiden van het lesmateriaal.

Afgelopen april lanceerde Stichting omgaan met pesten de nieuwe Sta Sterk Map. Deze map word ingezet bij trainingen, zoals de sta sterk training en antipestprogramma’s op school.

Groep 8 van OBS De Eendracht is voetbalkampioen van De Ronde Venen!

Een ruwe schets van het weer: zware bewolking, af en toe een bui regen en gelukkig ook nog wat zon. Het voetbalteam van groep 8 van OBS De Eendracht heeft er weinig van gemerkt. Er waren vooral tactisch slimme wedstrijden, juweeltjes van acties en serieuze pauzebesprekingen. Wedstrijd

Geslaagd Rotary Benefietconcert!

Geslaagd Rotary Benefietconcert!

Pagina's