Sport lezersnieuws

Rian van de Most clubkampioen Vitac!

Ter afsluiting van het seizoen werd afgelopen vrijdag 11 mei gestreden voor het clubkampioenschap van de Vinkeveense tafeltennisvereniging Vitac in de Willistee.  In de 1e ronde werd gestart met 2 vierkampen, waarin de plaatsing voor de kruisfinales zwaar werd bevochten in vele spannende wed

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Dansstudio Sietske haalt finale

De dansers van het wedstrijdteam 'Wrap It Up' mogen meedansen in de landelijke finale van de Shell we Dance competitie. Na 3 zware wedstrijden, waarbij de dansers één keer zelfs de eerste prijs hebben behaald, mogen ze nu door naar de Nederlandse kampioenschappen.

Warme bridge-avond

Bridgevereniging Mijdrecht  ( BVM )  uitslag

Maandag avond was er de 4de zitting. Ondanks de warmte een meer dan redelijke opkomst.

Kampioenschap Atlantis 1 beslist in streekderby?

Zaterdag 12 mei kan het eerste team van korfbalvereniging Atlantis voor de tweede keer dit jaar kampioen worden. In de zaalcompetitie werd het door van Walraven gesponsorde team al kampioen in de derde klasse waarmee het team voor het eerst in 17 jaar naar de tweede klasse promoveerde.

BridgeVereniging Mijdrecht uitslagen

Maandag avond was er de 2de zitting. Gezellig druk en er werd geconcentreerd gespeeld.

In de A-lijn werd er in het eerste spel al een kleine slem uitgeboden en gespeeld. De latere winnaars scoorden hier een 6SA contract als enige. Mooi resultaat. Het waren De Cock Tuyn/ Aartse Tuin.

Rabo Bixiedag Abcoude

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, is de Rabobank bixiedag bij de Slotruiters in Abcoude. Beginnende ruiters, tussen de 6-13 jaar, kunnen hier spelenderwijs kennismaken met de wedstrijdsport. Er zijn zoveel deelnemers dat er een volle planning is de hele dag.

Grandioos feest 40 jarig Veenshuttle

Badmintonnen over een met zwart doek behangen volleybal net, een veld waar het zwarte doek, het zogenaamde net dus, met twee grote ronde gaten, een veld met een zwart doek met een brede gleuf in het midden, zowaar een paar gewone badminton velden, een sjoelbak, de bekende ijzeren staaf waar je me

driehuissterren meisjes 5/6 winnen schoolvoetbaltoernooi

Afgelopen woensdagmiddag heeft het meisjesteam van groep 5/6 van Sterrenschool Driehuis de prestatie van de dag geleverd: de eerste plaats! Nadat de voorronde winnend werd afgesloten, bereidden Zoë, Zus, Saar, Sylvie, Roos, Myrthe, Noa, Gabi en Mariel zich voor op de finalepoule.

Bridgevereniging Mijdrecht  ( BVM )  uitslag

Uitslagen bridgen in Mijdrecht

Deze week is de maandag afdeling ook weer gestart met de eerste zitting van de  laatste competitie ronde voor dit seizoen. Het zal deze keer een korte competitie worden maar daarom niet minder spannend.

Pagina's