Sport lezersnieuws

Lenteachtige 40e jubileumeditie PK Sport Bosdijkloop

Afgelopen zondag organiseerde Toer Trimclub De Merel de veertigste PK Sport Bosdijkloop in Vinkeveen. Twee prominente leden van TTC De Merel, Ton Bocxe en Jacques Turkenburg, gaven het startschot en alle deelnemers ontvingen een jubileumherinnering.

Robin Snoek uit Abcoude, marathonschaatser in de topdivisie, 2e bij KPN cup 14 in Olympisch Stadion

Op de Coolste Baan van Nederland pakte Robin Snoek afgelopen zaterdag zijn eerste podiumplek in de topdivisie met een mooie tweede plaats, achter Arjan Stroetinga en voor Crispijn Ariëns.. Een groep van elf rijders pakte een ronde voorsprong.

Schoolschaaktoernooi Abcoude-Baambrugge 2018

Op zaterdag 3 februari 2018 is het door de Toernooicommissie van de voormalige Schaakvereniging Amstel en Gein georganiseerd schoolschaaktoernooi

Abcoude-Baambrugge 2018 gehouden in de basisschool CNS te Abcoude.

Turnsters GVM halen 3x het podium

Voor de turnsters van GVM79 was 10 februari de tweede voorwedstrijd. Merel, Nellianne en Lisa van Nobelen mochten starten op de balk. Jammer genoeg ging het inturmen beter dan de wedstrijd dus maar gauw door naar het volgende toestel!

Alina en Melanie halen brons!

Zaterdag 10 februari was weer een drukke wedstrijddag voor het GVM'79 Acrogym-team. De eerste wedstrijd van het jaar is voor iedereen spannend. In Beverwijk lieten de jongste meiden in de E-instap zien wat zij in korte tijd geleerd hadden. Maar liefst 3 teams kwamen in actie.

Schoolkinderen krijgen via "Trainer voor de Klas" een training van Badminton vereniging Veenshuttle

Lekker badmintonnen tijdens je gymles. Een aantal scholen hebben met klas 5, 6, 7 en 8 hun gymles gebruikt om een badminton training te krijgen. Via sportservice De Ronde Venen worden scholen in contact gebracht met diverse sport verenigingen.

KVDRV kanopolo verliest in Alphen

Het was de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. De start was een stuk moeilijker dan de vorige wedstrijden in het zwembad. De Kromme Aar was op volle sterkte en ook deed Levitas uit Leiden mee. De eerste wedstrijd tegen Levitas was spannend en ging op het nippertje verloren.

Prima resultaten Gymverening Atalante bij de 3/4-kamp in Wilnis

Afgelopen zaterdag 3 februari vond de jaarlijkse 3/4- kamp plaats in de

GVM-groepen doen het goed!

Zaterdag 3 februari was een drukke dag voor de trainers van GVM'79. De recreanten turn(st)ers hadden een wedstrijd in Wilnis en de selectie meiden waren in Utrecht.

Mahjong-genootschap Pe-ling: Jan Keevel wordt tweede keer op rij kampioen

Mahjong-genootschap Pe-ling volgt de Chinese seizoenen. Het speeljaar loopt van Lente t/m Winter; Lente begint op Lìchūn (4 februari). En dus is afgelopen dinsdag, na 49 speelavonden, het Jaar van de Haan afgesloten.

Pagina's