• Bezoekers Alzheimer Café Abcoude

    eigen foto

Alzheimer Café Abcoude "Rechtsbscherming"

14-11-2017, 10:41 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 29 november 2017, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Dorpszicht 22, Abcoude
Angstelborgh
Abcoude

Dementie heeft veel gevolgen. Zowel degene die het treft als de betrokkenen maken heel wat veranderingen mee. Er komen ook onvermijdelijk juridische vragen bovendrijven. Wie gaat er over mijn geld? Heb ik een levenstestament nodig? En wat is dat eigenlijk? Wie kan beslissen over wel of niet autorijden?

Allemaal vragen waar u mee geconfronteerd kunt worden of waarmee u misschien al worstelt. Onder begeleiding van een deskundige zullen deze algemene en ook uw persoonlijke vragen aan de orde komen.

Deze avond is interessant voor iedereen die direct of indirect met dementie te maken heeft. Spreekt u dit aan? Dan bent u van harte welkom op woensdag 29 november in de Angstelborgh, Dorpszicht 22, Abcoude. Aanmelden is niet nodig, de toegang is gratis. De voorstelling begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 is de zaal open en staat de koffie klaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tympaan- de Baat Steunpunt Mantelzorg (0297)230280 of per e-mail mantelzorg@stdb.nl. Mocht u gebruik willen maken van de vervoersservice Automaatje, neemt u dan contact op met Servicepunt De Ronde Venen, telefoon (0297)587600.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente de Ronde Venen.