Bootcamp mee tijdens de Wintertijd Challenge voor Spieren voor Spieren

11-10-2017, 15:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 28 oktober 2017, 20:15 tot 23:00

Locatie:

Communicatieweg 11C, Mijdrecht
WLCombatics
Mijdrecht

Voor de meeste mensen is het heel vanzelfsprekend om te sporten maar dit is helaas niet voor iedereen zo, zeker niet voor kinderen met een spierziekte. In Nederland leven 20.000 kinderen met een spierziekte. Hierdoor worden zij beperkt in de alledaagse dingen die wij heel normaal vinden en gedachteloos doen zoals: omdraaien in bed, lopen, staan en natuurlijk sporten!

Marjolein Bakker en Willem Lindeboom, de oprichters van WLCombatics, organiseren op 28 oktober een Wintertijd Challenge. Hiermee willen zij geld op halen voor onderzoek naar spierziekte bij kinderen.

Marjolein legt uit waarom zij dit jaar aansluiten bij de Wintertijd Challenge: "Sport en bewegen is een essentieel onderdeel van ons leven. We geven al jaren sportles aan kinderen. Dus we weten hoe belangrijk en fijn bewegen is, ook voor hen. Nu zijn we zelf ook ouders van een gezonde kleine meid. Zij rent rond en klimt met gemak de glijbaan op. En dat zou natuurlijk voor alle kinderen zo moeten zijn. Haar vrijheid confronteert ons met het feit dat er heel veel kindjes zijn die dat niet kunnen. En natuurlijk ook met de ouders die dat hun kind nooit zien doen. Op deze manier kunnen we ons steentje bijdragen om te zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun families."

WLC zet zich, samen met hun sponosoren, deze dag belangeloos in, en organiseren een fantastisch sportief en sfeervol evenement! Na een uurtje zweten wordt de avond afgesloten met een heerlijke wafel en gluhwein!

Schrijf je in en beleef een unieke sportavond!

Deelname is €15,-. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel Spieren voor Spieren

Programma en inschrijven

20:15 - 20:55 > Ontvangst

21:00 - 22:00 > bootcamp voor spierballen

22:00 - 22:30 > gezellige afsluiter verzorgd door L 'opera Ice & Prinselijk Proeven

Inschrijven kan via: www.wintertijdchallenge.nl/challenge/wlc-bootcamp-voor-spierballen

Meld je aan voor ons Facebook evenement en motiveer je familie, vrienden en collega's ook om mee te bootcampen! Liever niet bootcampen, dan ben je natuurlijk als supporter ook welkom. Een kleine donatie vinden we dan wel leuk natuurlijk.

Zet ook jouw gezonde spieren in voor zieke spieren en doe mee!

Voor meer info over WLCombatics kijk op: www.sterkenweerbaar.nl

Voor meer info overe Spieren voor Spieren kijk op: www.spierenvoorspieren.nl