• musicalconcert brassband Concordia

    van eventsupportholland.nl

Groots musical concert brassband Concordia.

06-11-2017, 16:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 november 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Kerklaan 32, Vinkeveen
De grote zaal in de Boei
Vinkeveen

Brassband Concordia nodigt u van harte uit om op 11 november het speciale musicalconcert bij te wonen, wat om 19.30 uur plaatsvindt in de grote sporthal van de Boei in Vinkeveen.

Deze avond staat in teken van musicalmuziek, waarin musicals van lang geleden en nog lopende musicals voorbij komen. Want wie kent er niet 'The West Side Story, 'The Lion King', 'Soldaat van Oranje, 'Mary Poppins' en Mamma Mia'? en dat is nog maar een tipje van de sluier…

Bij dit concert kunt u ook gaan genieten van de prachtige stem van Roos van der Waerden, die samen met de brassband te horen is in o.a. 'Don't cry for me Argentina' en 'The girl in 14G', speciaal voor brassband gearrangeerd door Thomas Eveleens, de dirigent van brassband Concordia. En om het plaatje compleet te maken kunt u ook luisteren naar een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld kinderkoor van de Vinkeveense basisschool de 'Schakel". De kinderen hebben er weken hard op geoefend om alle nummers er goed is te krijgen, en het klinkt nu al fantastisch!

Dit musicalconcert is mede mogelijk gemaakt door Gemeente De Ronde Venen, het VSB fonds, het KF Heinfonds, en het Carel Negerman Fonds. Kaarten kosten 10 euro voor volwassenen. Jjongeren tot en met 16 jaar en donateurs betalen 5 euro. De kaarten zijn te koop bij de leden, via www.brassband-concordia.nl, info@brassbandconcordia.nl en op de avond zelf aan de kassa.

Dit musicalconcert begint om 19.30 uur, en de zaal is open vanaf 19.00 uur.