• nat in nat schilderen

    KijKje Fotografie
  • nat in nat schilderen

    KijKje Fotografie

Informatie bijeenkomst Vrijeschool Groene Hart

07-01-2018, 20:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 15:15 tot 17:00

Locatie:

Oosterlandweg 16a, Mijdrecht
Partou kinderopvang
Mijdrecht

Informatie over start peutergroep en kleuters Vrije School Groene Hart

Op zaterdagmiddag 13 januari is er een informatie-middag van het Initiatief Vrije School Groene Hart over de start van de vrijeschool-peutergroep en overkleuteronderwijs binnen de vrijeschool.

De vrijeschool-peutergroep gaat zeer waarschijnlijk, als alle officiële procedures doorlopen zijn, per 1 februari of 1 maart van start in Mijdrecht. De initiatiefgroep is blij dat de peuters op de aanmeldingen-lijst van de school nu al een plekje gaan vinden. Als alles volgens plan verloopt, kan dan in augustus van dit jaar de kleutergroep van start en is de Vrije School Groene Hart een feit.

Op de informatie-middag is meer informatie over de opstart van de peutergroep en zal uitgebreid worden ingegaan op het kleuteronderwijs binnen de vrijeschool. Zo weten de ouders aan het eind van de middag hoe van een dag van het jonge kind op de vrijeschool er uitziet.

De initiatiefgroep zorgt deze middag voor kinderopvang, zodat ouders hun handen vrij hebben. Meer informatie en aanmelden op vrijeschoolgroenehart.wordpress.com.

Inloop 15.15 uur, start 15.30 uur. Adres: Oosterlandweg 16A, Mijdrecht.