• goede sfeer en ontmoetingen

    boelens
  • de haring experts

    boelens
  • kom genieten

    boelens

Lions Haring Party

23-05-2018, 23:05 | Lezersnieuws | OC Boelens

Datum:

woensdag 13 juni 2018, 17:00 tot 20:00

Locatie:

Raadhuisplein 3
Rendez Vous
Mijdrecht

Hollandse nieuwe haring in Mijdrecht

De Ronde Venen, 22 mei 2018 ? Voor het 17de achtereenvolgende jaar wordt in Mijdrecht de Haringparty georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis. Dit evenement vindt plaats op woensdag 13 juni van 17.00 tot 20.00 uur bij restaurant Rendez Vous aan het Raadhuisplein in Mijdrecht.

De haring wordt die dag vers aangevoerd door Volendammer Visdelicatessen Smit van winkelcentrum Adelhof te Mijdrecht. Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk en is een prima gelegenheid om vrienden, relaties en nieuwe contacten in een gemoedelijke sfeer te ontmoeten. De entree is gratis en de drankjes en haringen kunt u ter plaatse verkrijgen middels een bonnensysteem.

Haring happen voor een goed doel De Hollandse Nieuwe is niet alleen een genot om te eten, maar met uw aanwezigheid steunt u bovendien twee goede lokale doelen, namelijk de Stichting Jongeren Actief en Soos de Cirkel. Meer informatie is te vinden op http://www.stichtingjongerenactief.nl/ en http://www.soosdecirkel.nl/

Muzikale ondersteuning door De Swingmasters De haringparty zal net als vorig jaar muzikaal worden omlijst door het dixieland orkest De Swingmasters.

Veiling van het eerste vaatje haring Symbolisch zal het eerste vaatje Rondeveense haring geveild worden. Als veilingmeester treedt de heer Peter Forsth?vel op.

Laat u verleiden De eerste Hollandse Nieuwe mag u natuurlijk niet missen. Kom op 13 juni naar restaurant Rendez Vous in Mijdrecht en hap een harinkje mee! U kunt informatie van ?Lions Mijdrecht Wilnis? ook vinden op Facebook.