• VIOS ORANJEPARADE

  Kees Posdijk
 • VIOS ORANJEPARADE

  Kees Posdijk
 • VIOS ORANJEPARADE

  Kees Posdijk
 • VIOS ORANJEPARADE

  Kees Posdijk

VIOS ORANJEPARADE 2018

16-04-2018, 11:50 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

vrijdag 27 april 2018, 11:00 tot 12:00

Locatie:

Raadhuislaan 1
Mijdrecht
Mijdrecht

De Show- & Marchingband VIOS neemt de organisatie van de Oranjeparade over van de Oranjevereniging. Zo krijgen de gewaardeerde vrijwilligers van dit comit? meer ruimte bij het organiseren van de andere evenementen en is de decennialange traditie van de parade gewaarborgd.

Voor alle leeftijden De optocht is voor jong en oud. We zouden het leuk vinden als zoveel mogelijk mensen aansluiten. Dus opa?s en oma?s, vaders en moeders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes haak aan en zet je beste beentje of wieltjes voor. En natuurlijk is het kledingadvies voor mens, fiets, kar, skelter en huisdier: ?ROOD, WIT, BLAUW en ORANJE?. Aan kop van de optocht, Toyota van Ekris, ??n van de sponsoren van de Show- & Marchingband VIOS.

Mooie prijs Voor de origineelst uitgedoste deelnemer, versierde fiets of kar die de hele route meegaat, wacht er bij het eindpunt een mooie prijs. Dus doe je best! Maak het de jury maar moeilijk!

LET OP: NIEUWE ROUTE! De route loopt dit jaar vanaf de Raadhuislaan linksaf de Prins Bernhardlaan op. Dan linksaf de Prinses Beatrixlaan in en bij de ABN-AMRO Bank, rechtsaf Bozenhoven op. De parade volgt Bozenhoven rechtdoor over de rotonde (bij de Anselmusstraat/Rondweg) om bij de Viergang rechtsaf Molenland in te gaan. Vervolgens gaat het dan over de Viergang rechtsaf de Vijzelmolen in. Dan rechtdoor de Korenmolen op en verderop linksaf via de Korenmolen, rechtsaf de Wipmolen op en even verderop weer linksaf richting Proostdijstraat. Het laatste stuk voert vanaf de Wipmolen linksaf de Proostdijstraat in en dan aan het eind rechtsaf via het Sportpark Mijdrecht alsmaar rechtdoor tot aan het eindpunt op het feestterrein aan de Windmolen.