Voorstelling "De erfenis van tante Bella"

28-10-2018, 12:20 | Lezersnieuws | winfried achterberg

Datum:

vrijdag 9 november 2018, 20:00

Locatie:

de Hoef Oostzijde 61a
De Springbok
De Hoef

Toneelvereniging “De Opregte Amateur”

De erfenis van tante Bella

De voorbereidingen zijn nagenoeg afgerond, de decors zijn gemaakt en geïnstalleerd, de teksten zijn geleerd, de regieaanwijzingen zijn inhoud van het spel geworden, de kleding is geregeld, de zaal is gereserveerd, de stoelen staan klaar, de bar is bevoorraad, de reserveringsmogelijkheid op de website is geopend, kortom de toneelvereniging “De Opregte Amateur” is klaar voor de najaarsvoorstelling. Dat wordt het stuk “de erfenis van tante Bella”, geschreven door Henk Boede.

Zoals u uit de titel al begrepen heeft, heeft tante Bella het tijdige voor het eeuwige verwisseld en zij laat haar bezittingen na aan haar neven Albert en Berend. Die zijn daar maar matig enthousiast over, maar ze verzinnen er wel wat op. En daar beginnen de ontwikkelingen, waardoor ze hoe langer hoe verder verstrikt raken in zaken die hen langzaam boven de pet beginnen te groeien. Daarbuiten worden ze ook nog eens geconfronteerd met een ..eh.. buitenlander, die op zoek is naar knaagdieren en anderen op zoek naar hem. Toch komt alles op zijn pootjes terecht en kunnen de toeschouwers ongetwijfeld genieten van dit blijspel, dat de toneelvereniging “De Opregte Amateur” op vrijdag 9 en zaterdag 10 november zal opvoeren in het theater van het gemeenschapshuis De Springbok in De Hoef.

Wilt u deze voorstelling bezoeken, dan raden wij u aan te reserveren. Dat kan via de website www.opregteamateur.nl (tabblad reserveren) of anders via Ronald Wieman (0297 – 593291).
De voorstellingen worden gegeven op vrijdag 9 en zaterdag 10 november om 20:00 in de ‘Toni’-zaal van het gemeenschapshuis De Springbok, Oostzijde 61a in De Hoef. De zaal is open vanaf 19:00 uur en na afloop blijft de bar voldoende lang open om nog even lekker na te genieten samen met de spelers, familie, vrienden en bekenden.