• poster kerstoptreden Creatoonkoor Abcoude

    M. Jonker

Vrolijk Kerstoptreden Creatoonkoor Abcoude 15 december a.s.

06-12-2017, 23:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 december 2017, 19:00 tot 20:00

Locatie:

Ruwelpad 2, Abcoude
De Merenhoef te Abcoude
Abcoude

Kerst- en winterliederen met kerstdrankjes en lekkers! Dit jaar stelt De Merenhof weer haar huis graag open voor dorpsgenoten om samen met de bewoners te genieten van een gratis toegankelijk optreden door het enthousiaste Creatoonkoor. Ook brengen enkele vioolleerlingen van Mart Roegholt samen met een celliste mooie kerstnacht-muziek ten gehore. Het publiek mag weer meezingen en meespelen met de uitgedeelde rinkelbellen en slaginstrumentjes!

Dit gezellige kerstoptreden voor jong en oud vindt plaats op vrijdag 15 december a.s. om 19.00 uur in De Merenhof, Ruwelspad 2 te Abcoude. Aansluitend drinken we een drankje met elkaar. Het duurt ongeveer een uur alles bij elkaar. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Kom wel bijtijds want het aantal plaatsen in de zaal is beperkt. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje dan kunt u bellen of mailen met 06-20937767, creatoonkoor@gmail.com.

Reinaerde De Merenhof ligt aan de rand van Abcoude. Hier wonen jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand en mensen die door een ongeluk of andere gebeurtenis hersenletsel hebben opgelopen.

Het Creatoonkoor o.l.v. Liesbeth Hengeveld is een groep enthousiast zingende vrouwen uit Abcoude en omgeving die al meer dan 30 jaar bij allerlei gelegenheden optreedt. Zie ook: http://creatoonkoor.blogspot.com.