Vrouwen Avond

17-04-2018, 10:46 | Lezersnieuws | Sandra Vonk-Jansen

Datum:

vrijdag 20 april 2018, 19:00 tot 22:00

Locatie:

Herenweg 63
De Broedplaats
Vinkeveen

Vrijdag 20 april worden de vrouwen, dames, meiden van De Ronde Venen in de watten gelegd in De Broedplaats te Vinkeveen. In het oude ?Maria Oord? zijn vanaf 19:00 de deuren geopend.

De entree van de vrouwenavond is via de coffeecorner van Anneke Huisen. In deze ruimte hangt een expositie met het schilderwerk van Ed Bos. De activiteiten worden gestart met een modeshow. Een feest voor het oog en het oor, verzorgt en georganiseerd door Karin Verreussel in haar Beweegcentrum mind ?n motion. De avond gaat daarna verder met diverse workshops en een informatie/beauty markt. Naast de verkoop van sieraden en tassen is dit de manier om kennis te maken met diverse ondernemers en hun werkzaamheden. Tussen de activiteiten door is er tijd om van de kleine expositie in de KunstKamer te genieten. Deze zal op verzoek worden geopend door Alex Stalenberg, de kunstenaar. De feestelijke avond wordt afgesloten met een inspirerende klankschalen sessie onder begeleiding van Lali van de Wellness Praktijk.

De ondernemers van de Broedplaats willen met dit feest u kennis laten maken met het aanbod in: ? Wellness ? Complementaire geneeskunde ? Beauty ? Yoga ? Mindfulness ? Rouwverwerking ? Maatschappelijk welzijn ? Horeca ? Kunst

Kom en neem je vriendinnen mee. Entree is gratis, consumpties voor eigen rekening.

20 april 2018,van 19:00 tot 22:00 De Broedplaats, Herenweg 63, Vinkeveen Ingang CoffeeCorner Ann?s Place