Zondag 14 januari spirituele beurs te Uithoorn

05-01-2018, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 14 januari 2018, 11:22

Locatie:

marktplein 2, Mijdrecht
restaurant 'Geniet aan de Amstel"
Mijdrecht

Zondag 14 januari spirituele beurs te Uithoorn

Zondag 14 januari is er voor de tweede keer de gezellige spirituele beurs in restaurant "Geniet aan de Amstel". Terwijl je uitkijkt over het water kan je vragen stellen aan de deelnemers, vragen op velerlei gebied, zoals bewustzijn, hoe verder te gaan op je pad, over de liefde, werk, over overledene, en andere zaken die je bezig houden.

Deze beurs is kleinschalig en mede daardoor zeer uitnodigend. Daarbij zijn er deze dag zeer kundige mensen aanwezig die al jaren werkzaam zijn op spiritueel vlak. Zo komen de bekende mediums Eva Slootemaker, Joke van Houten en de handlezeres Linda Eweg. Ria schreuder is ook zo'n medium die al jaren werkzaam is en vele mensen geholpen heeft. Maar ook mediums als o.a. Ingrid Mac Gillavrij, Mary Willemsen, Chiquita Stolting, Brenda-Barbara, Sandra de Ruiter hebben al vele mensen inzichten gegeven waar het hun even aan ontbrak.

Heb je zin om langs te komen, kom dan niet zo laat. De ambiance en de prettige energie nodigt vaak uit om wat in de rondte te dwalen en onder het genot van bijvoorbeeld een lekkere cappuccino te genieten van de sfeer. Daarbij is het mogelijk dat je bij sommige deelnemers even moet wachten eer je aan de buurt bent.

We hopen je te mogen ontmoeten op 14 januari in het nieuwe jaar.

Entree 4 euro. Openingstijden 11.00 t/m 17.00

Adres: Restaurant "Geniet aan de Amstel"

Marktplein 2

1421AC Uithoorn.