• Agenda Vinkeveen

    Jaco Kroon

Agendaboekje Vinkeveen bijna uitverkocht

29-10-2017, 20:11 | Lezersnieuws | KV De Vinken

Ondanks het feit dat er afgelopen zaterdag net niet alle straten van Vinkeveen bezocht zijn, kan korfbalvereniging De Vinken terugkijken op een succesvolle eerste verkoopdag van de agendaboekjes. Maar liefst 700 zijn er in het eerste weekend verkocht.

Veel inwoners van Vinkeveen en Waverveen waren erg blij met hun nieuwe aankoop, die ook dit jaar vol staat met beelden en verrassende verhalen van Vinkeveen zoals het vroeger was. Over de vele bijnamen die Vinkeveen kende (Piet Wekker, Frans Leuter, De Drie Sneetjes, etc.), maar ook over gebouwen als 'Patri Votum', het Patronaatsgebouw, het oude Bondsgebouw, De Schans, het oude Postkantoor, etc.

Vijfentwintig leuke verhalen nemen de lezer mee naar de tijd van weleer. Prachtige oude foto's (beschikbaar gesteld door Vinkeveen Promotion) roepen talloze herinneringen op. Kortom een echt hebbeding voor mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en met name in die van Vinkeveen. Daarnaast is het boekje ook nog bruikbaar als agenda. Kortom, wat wil je nog meer.

Nog verkrijgbaar

Voor slechts € 8,95 kunt u in het bezit komen van dit collectors item. Het boekje is nog te bestellen via www.de-vinken.nl, of bel met Jaco Kroon (06 27291849).