• Heerlijke lunch voor ouderen mogelijk gemaakt door ondernemers

    CDA De Ronde Venen

CDA organiseert gezellige lunch voor ouderen

12-03-2018, 15:55 | Lezersnieuws |

Op maandag 12 maart organiseerde het CDA een lunch voor ouderen in gebouw Irene in Mijdrecht. De lunch werd mogelijk gemaakt door de ondernemers die deelnamen aan het diner met de Minister van Financiën vorige week. Het werd een gezellige boel.

 

Tientallen ouderen genoten van heerlijke broodjes, worst, kaas en zalm en heerlijke salades en vers fruit. Er werd lekker gekletst uiteraard ook over de politiek. Velen gaven aan dat het goed is dat er iets voor ouderen wordt georganiseerd. Vooral samen eten wordt zeer gewaardeerd bleek uit de gesprekken. Tussen de happen door werd gesproken over het initiatief van de Stichting Tjitze Hesselius dat zo goed is, daarvan zouden er eigenlijk meer moeten zijn. 

 

Rein Kroon, Ria de Korte en Simone Borgstede zorgden ervoor dat de gasten niets te kort kwamen,. “Het is gewoon ook heel gezellig om dit te doen en mooi dat we dit kunnen doen met de opbrengst van het diner van vorige week” aldus Kroon. “De Meijert wordt door deze mensen echt gemist als plek voor ontmoeting, waar van alles werd georganiseerd. Dat nemen we mee als tip om de komende jaren mee aan de slag te gaan.” 

 

Met gezellige tulpen gingen de ouderen huiswaarts, ‘je eet altijd weer meer dan gewoon thuis dus dat wandelingetje naar huis is maar goed’ grapte een van de dames.Maar het was reuze gezellig!