• Winnaars 1

    eigen foto
  • Winnaars 2

    eigen foto

Hardlopen als teamsport!!

13-11-2017, 10:20 | Lezersnieuws | Communicatie@veenlopers.nl

Dat hardlopen ook een teamsport kan zijn hebben de businessteams en de scholierenteams laten zien tijdens de 27e Zilveren Turfloop.

Maar liefst 24 businessteams uit de Ronde Venen en omgeving hebben gestreden op de 5km, de 10 km en de 16,1 km. Deze laatste afstand is voor de eerste keer toegevoegd aan de businessloop. Afgelopen week is de beker voor het snelste team 5 km team overhandigd aan Multifill B.V. uit Mijdrecht. Met twee teams hebben zij gestreden op de 5km, team Multifill 1 is de winnaar geworden van de beker. Door de stroomstoring heeft de juiste uitslag even op zich laten wachten.

Ook de scholieren van het basis- en voortgezet onderwijs uit de Ronde Venen zijn in teamverband actief geweest tijdens de Zilveren Turfloop. Zij streden om de wisselbeker van de Scholierenchallenge. Twee teams van de Windroos uit Mijdrecht, één team van OBS de Pijlstaart uit Vinkeveen en 4 teams van het Veenlandencollege hebben de 5km gelopen. Uiteindelijk heeft team 4 van het VLC gewonnen en zal de beker in de prijzenkast van het Veenlanden College een plaatsje krijgen.