• Vredenburg Kerst 2016

    onbekend

Kerst Mannen Koren Concert 2017 in Tivoli VREDENBURG

19-11-2017, 14:41 | Lezersnieuws | Anjo van 't Hof

Op dinsdag 19 december a.s. zal in de Grote zaal van Tivoli VREDENBURG (Utrecht), - dit jaar voor de zestiende keer - het Kerst Mannen Koren Concert plaatsvinden.

De organisatie van Koorconcerten heeft - na het succes van voorgaande jaren - opnieuw enkele grote, bekende mannenkoren uitgenodigd: Het Urker Mannenkoor "Hallelujah" en het Chr. Mannenkoor Lelystad. Speciale gast is dit jaar de Chr. Zangvereniging Deo Juvante uit Huizen. 300 stemmen zullen samen tot één stem klinken!

Met de solisten en met de begeleiding van het Groot Nationaal Strijkorkest zullen de liefhebbers van koorzang een sfeervolle avond meemaken.

De koren zullen een scala van bekende en geliefde kerstliederen brengen. Behalve koorzang zijn er ook solistische optredens van Willemijn de Munnik, sopraan, Jurian Loosman, tenor en Sjoerd Kapitein, bariton.

Het Groot Nationaal Strijkorkest - met concertmeester Barbara Kurmann-, Johan Bredewout, piano, Henk Strootman, orgel, Yta van der Zwaag, hobo, Arjan en Edith Post, trompet en Dick Le Mair, percussion zullen de koren en de solisten begeleiden.

Samensteller van het programma is Bert Moll; hij heeft de muzikale leiding in dit concert.

Evenals andere jaren wordt het publiek actief betrokken bij het concert en uitgenodigd tot het meezingen van enkele bekende kerstliederen.

Voor info: www.koorconcerten.nl

De aanvang van het concert in Tivoli Vredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC is op 19 december a.s. is 20.00 uur. Voor info: www.koorconcerten.nl

Kaarten voor dit concert kosten € 22,50 (inclusief garderobe en drankje in de pauze). Kaartverkoop: www.tivolivredenburg.nl, telefonisch: 030 - 231 45 44 en aan de kassa van Vredenburg.