• Margit de Koning overhandigt namens de Lionsclub Vinkeveen de kerstpakketten aan Ans van Es, Thuisbegeleiding Careyn Zuwe Zorg.

    Margit de Koning

Kerstverrassing van Lionsclub Vinkeveen

18-12-2018, 10:26 | Lezersnieuws | margit

Woensdag 12 december heeft de Lionsclub Vinkeveen Waverveen kerstpakketten vol lekkernijen uitgedeeld aan de Thuisbegeleiding van Careyn Zuwe Zorg.  Deze kerstpakketten worden door de collega’s van de thuisbegeleiding persoonlijk uitgedeeld aan speciaal geselecteerde gezinnen en alleenstaanden in De Ronde Venen. Ook de kinderen in deze gezinnen worden getrakteerd op een cadeaubon om speelgoed uit te kiezen. Een mooie kerstverrassing voor diegenen die een beetje steun in deze tijd hard kunnen gebruiken.  

Volgens Ans van Es van de Thuisbegeleiding komt ze namelijk nog steeds bijzonder schrijnende gevallen tegen in onze gemeente. Naast schulden en psychische klachten is eenzaamheid ook een groot probleem wat de begeleiders tegenkomen in het thuisbegeleidingswerk. De thuisbegeleider is vaak het enige bezoek in de week wat deze mensen ontvangen. “Deze kerstpakketten komen echt terecht op de plekken waar het zeer nodig is en zal zeker een mooi kerstgeschenk zijn”, aldus Ans van Es.