NLDoet: CDA De Ronde Venen knapt tuin op bij Amerpoort Vinkenoord   

12-03-2018, 15:51 | Lezersnieuws |

Afgelopen zaterdag gingen de CDA kandidaten vanwege NL Doet aan de slag in de tuin van Amerpoort Vinkenoord. Hier wonen sinds november vorig jaar mensen met een verstandelijke beperking na een grondige opknapbeurt van het gebouw. Gezellige kamers, mooie gezamenlijke ruimtes maar de tuin kon nog wel wat liefde gebruiken. 

 

Gewapend met scheppen, bezems en schoffels gingen Rein, Jan, Ria, Anita, Coos, Simone, Robert en Willy aan de slag. Verschillende ouders en andere vrijwilligers staken ook flink de handen uit de mouwen zodat er aardig wat klussen werden geklaard. Er werd een prachtig nieuw terras aangelegd, flink wat gesnoeid en overal werden bakken gevuld met vrolijke voorjaarsbloeiers. 

 

Top om te zien dat zo veel lokale ondernemers ook een bijdrage hadden geleverd: plantjes, zakken aarde, tegels voor het terras en een prachtige bank voor om een boom. Rond half 1 kregen we een heerlijke lunch mogelijk gemaakt door de keurslager. Het was een gezellige dag en we komen graag een keer langs van de zomer om in de prachtige tuin te zitten.