• Open dag

    Scouting Jan van Speyk
  • Open dag

    Scouting Jan van Speyk
  • Open dag

    Scouting Jan van Speyk

Scouting Jan van Speyk houdt open dag op 16 juni

12-06-2018, 09:55 | Lezersnieuws | Scouting

Scouting is veel leuker dan je misschien denkt...niets is te gek! Zaterdag 16 juni is iedereen welkom om het zelf mee te maken tijdens de open dag van Scouting Jan van Speyk. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Kinderen kunnen de hele dag inlopen op de boerderij aan de Oosterlandweg 2b. Naast allerlei kleine spelletjes binnen en buiten, is er natuurlijk een kampvuur (marshmellows!!), een toren waar vanaf geabseild kan worden en is er ook een echte vuurchallenge. De activiteiten zijn leuk voor iedereen, van jong tot oud. 

 

Niet alleen kinderen die eens willen komen kijken bij scouting zijn welkom, ook jongeren en volwassenen hebben heel veel lol op scouting. Misschien vind je het wel leuk om leiding te worden van een groep? Geloof ons, dat is gezellig, leerzaam en zelfs ontspannen!

         

Als je wilt weten wat Scouting nou precies inhoudt, kom gewoon eens kijken! Dat kan dus op de Open Dag op zaterdag 16 juni tussen 10.00 en 16.00 uur, maar ook tijdens één van de opkomsten doordeweeks. Kijk voor meer informatie op www.janvanspeykgroep.nl of zoek ons op via Facebook,