• Ondernemers bijeen in ProofPlus

    E.Doorn
  • Galerie tijdens festival Gluren in Proofplus

    E.Doorn
  • naaistudio Hood in ProofPlus

    R.Tempel

Super pop-up markt ProofPlus is vernieuwd!

17-06-2019, 05:05 | Lezersnieuws | Eelco

Zondag 23 juni vindt in ProofPlus, de super shop-in-shop markt, in de oude Plusmarkt aan Hoogstraat 12 in Abcoude, een feestje plaats om de make-over van de afgelopen maanden met je te vieren. De super pop-up, die al grossierde in kunst, vintage interieur design, vintage barbier, vintage e-bikes, flex/werkplekken en nagelstudio, maakte een ware metamorfose door. Men wist het aanbod aan shops, dienstverlening en deelnemende ondernemers bijna te verdubbelen. Nieuw zijn o.m. een koffiewinkel, naaistudio, stoffeerderij, diverse beauty en health activiteiten (pedicure, massage, wimper en wenkbrauwspecialisme) en producten van natuurlijke wol. Je kijkt je ogen uit wat er allemaal niet te zien en beleven is.

De super shop-in-shop markt is een tijdelijke invulling van de oude supermarkt om zo bij te dragen aan de levendigheid van het centrum en de ondernemers sluiten met deze feestelijke heropening graag aan bij het Zomertuinfestival en de Pure Markt die deze zelfde zondag in Abcoude plaats vinden. De locatie zelf, het Zomertuinfestival middenin het mooie dorp Abcoude zijn een bezoek meer dan waard! Voor de 1e 100 bezoekers is er gratis taart happen.

Programma de 23ste

11.00 kinderactiviteiten

12.00 dj Marjoke gaat los

14.30 dj Reach rond het af.

In galerie Geméén-Goed is doorlopend de expositie Approved Material van Ineke van de Water en Elianne Groenhart te bezichtigen en zijn tekeningen en nieuw werk van tekenaar Bypyk te zien. Of laat je voeten of  je spieren eens verwennen je nagels of wenkbrauwen versieren of je soigneren door onze barbier. Laat je informeren over de vintage E-bikes ‘a must have’ of duik in een kuipstoel of de natuurlijk schapenvachten. Niets is ons deze dag te gek! Volg ons op Facebook/Instagram@Proofplusplus.