• turnsters in Actie

    N. Galjaard

Turnsters GVM halen 3x het podium

11-02-2018, 23:00 | Lezersnieuws | E. de Vries

Voor de turnsters van GVM79 was 10 februari de tweede voorwedstrijd. Merel, Nellianne en Lisa van Nobelen mochten starten op de balk. Jammer genoeg ging het inturmen beter dan de wedstrijd dus maar gauw door naar het volgende toestel! Merel heeft ondanks haar knieblessure alles geturnd wat een knappe prestatie was. Lisa sprong twee mooie overslagen om trots op te zijn. Nellianne turnde een constante wedstrijd en straalde op de vloer. Ze behaalde de 2e plaats en mocht op het podium haar prijs in ontvangst nemen.

Op de andere baan turnde Rosalien een prachtig boogje op de balk. Ook de rest van haar oefeningen ging zonder veel fouten. In een sterk deelnemersveld eindigde ze op een mooie 9e plaats!

Ook Jael mocht aantreden vandaag. Ze turnde een mooie en constante wedstrijd. Met een strakke balkoefening en een grote glimlach bij haar vloeroefening, behaalde zij met maar liefst 53.300 punten de eerste plaats! Madelief nam het op in een deelnemersveld van 17 turnsters. Ondanks dat haar brugoefening niet ging zoals gepland, met 3 zolendraaien en uiteindelijk toch nog een val, wist zij alsnog een goede score te behalen en mocht zij met een puntentotaal van 41.625 punten verrassend de tweede plaats in ontvangst nemen! Chalissa begon haar wedstrijd erg goed. Op brug turnde ze een prachtige oefening met bijna geen foutjes, zodat ze 2e op dit toestel eindigde. Helaas maakte ze een fout op balk wat haar veel punten kostte. Ze werd uiteindelijk 17e.

Sanne turnde een goede wedstrijd. Met haar half in half uit op sprong behaalde ze maar liefst 9.950 punten! Ook haar vloeroefening ging haar mooi af. Alles bij elkaar leverde het haar een mooie 7e plaats op.

Hatice, Elisa en Floun sloten de dag af. Elisa begon de wedstrijd goed met twee hele mooie overslagen, waarmee ze in totaal 12.235 punten haalde. Hatice volgde haar. Helaas mislukte 1 sprong, maar dat weerhield haar niet om nog 3 mooie oefeningen te turnen. Ook Floun maakte een goede start op sprong en wist de wedstrijd tot een mooi einde te brengen.

GVM is trots op al haar turnsters die alles hebben gegeven en zich van hun beste kant hebben laten zien. We kijken we terug op een geslaagde dag waar GVM met 3 podiumplaatsen naar huis ging! Wil je kijken in de gymzaal? Je kunt 2 gratis proeflessen volgen. Kijk op onze site of onze Facebook pagina voor meer informatie