• Jasmijn, Julia en Sascha

    Anja de Graaff

Veenland turnsters Sascha, Julia en Jasmijn turnen District finale!

27-05-2018, 11:14 | Lezersnieuws | Anja

 

Zaterdag reden wij al vroeg richting Amersfoort voor de District finale div 5. Het beloofde een lange dag , maar vooral een warme dag te worden.

Jasmijn en Julia waren als eerste aan de beurt. Zij begonnen op sprong. Jasmijn sprong 2 mooie overslagen en Julia maakte er een potje van . De eerste overslag ging goed maar bij de tweede bleef ze stilstaan op de pegasus en besloot ze er maar met een draai van af te gaan. Geluk bij een ongeluk want nu had ze een overslag halve draai gemaakt en kreeg ze alsnog punten. Op de brug twee mooie oefeningen zoals we gewend zijn van deze turnsters. Op balk draaide Julia een stabiele oefening en dit leverde haar een mooie 3de plaats op. Op vloer twee keurige oefeningen. Julia werd uiteindelijk 11de en Jasmijn vlak daarachter op de 14de plaats. Een resultaat om trots op te zijn.

 In de laatste ronde turnde Sascha haar wedstrijd. Inmiddels was de temperatuur in de zaal op gelopen tot over de 30 graden en was het echt niet meer leuk. Sascha begon op brug met dit keer een mooie oefening. Strak en achter elkaar door geturnd. De balk was dit keer niet haar ding, helaas ging alles niet zo strak en dit koste haar heel veel punten. Op vloer liet ze een mooie arabier flik flak en arabier salto zien. Dit werd beloond met een mooie 6de plaats. Sacha sloot de wedstrijd af met 2 mooie sprongen. Ze werd 22 ste. Na een lange warme dag reden we tevreden terug naar huis.