• Veldjesfeest in Mijdrecht

    A. Meijer
  • Madeliefje zoekt haar spaarpot

    A. Meijer

Veldjesfeest weer een succes

01-07-2019, 14:23 | Lezersnieuws | Anne

Afgelopen week is het Veldjesfeest in Mijdrecht weer gevierd. Rond de 150 kinderen kwamen verspreid over drie avonden op één van de grasveldjes genieten van een vrolijk programma met het thema “Schatrijk”. En schatrijk willen we allemaal wel zijn!

Er werd gekeken naar een poppenkastshow, hard lachen om clown Olleke Bolleke (of zijn vriendinnetje Madeliefje), maar ook serieus gepraat over waardevol zijn, want God vindt jou waardevol. Hij zoekt jou als een grote schat. Dat leerden we van een verhaal uit de Bijbel, dat Jezus zelf heeft verteld. Er werden liedjes gezongen en aan het einde van het programma konden de kinderen zelf een schatkistje versieren. Limonade en een snoepje werden uitgedeeld en de volwassenen bleven nog lekker genieten van koffie en thee.

Als afsluiting van een week met Veldjesfeesten, werd er op zondagochtend in de Christelijke Gereformeerde Kerk “De Wegwijzer” een Veldjesfeestdienst georganiseerd. Liedjes die op de grasveldjes waren gezongen, werden in deze dienst ook weer gezongen. En uit de Bijbel hoorden we nog twee verhalen, vertelt door Jezus. Conclusie: als je Jezus kent, ben je schatrijk! Na afloop van de dienst werd er onder het genot van koffie, thee en limonade nog lang nagepraat over alles.

Benieuwd naar meer foto’s? Of wil je de liedjes nog een keertje horen? Kijk dan even op de website van de Christelijke Gereformeerde Kerk “De Wegwijzer” www.cgkmijdrecht.nl