• 'VOORJAARSexpo' Henny Woud in Hilton Brussels City

    eigen foto

Waverveense kunstenares Henny Woud naar België en...

13-05-2019, 23:25 | Lezersnieuws | Henny

 

De Waverveense kunstenares Henny Woud was vorige week op uitnodiging met twee grote schilderijen bij de inrichting van de 'VOORJAARSexpo' in Hilton Brussels City. 'De schilderijen 'Blacky' en 'Paardenliefde' zijn in 1997 gemaakt met acrylverf op doek. Ik heb mij toen laten inspireren door Franz Marc van de kunststroming 'Der Blaue Reiter'. De expositie is nog te zien in Brussel tot 14 juni a.s.'

Op 18 mei aanstaande is Henny Woud uitgenodigd om deel te nemen aan de ‘REMBRANDTexpo’ in Leiden. Omdat hier de geboorteplek is van Rembrandt van Rijn en vanwege het jaar van Rembrandt wordt in het Hilton Garden Inn een ‘REMBRANDTexpo’ georganiseerd. Aanstaande zaterdag is er een feestelijke opening.

De voorbereidingen zijn in volle gang voor het atelierweekend  KunstRondeVenen op 25 en 26 mei met muzikale omlijsting;) Bij Henny Woud in het 'OPEN ATELIER'  in Waverveen exposeren ook twee gastkunstenaars en is er nieuw werk en werk van cursisten te zien. 

In juni beginnen de culinaire zomer schilderworkshops 'een dag vakantie met het kunstwerk als mooie herinnering.' 

In de tweede week van augustus gaat Henny op uitnodiging van de Zomerschool van Bonnerue in de Ardennen hier een aantal dagen schilderles geven.
 

Voor meer informatie en data zie www.hennywoud.nl