• Knuffel papa en kind

    Website CJG

Webinar ‘inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’

18-03-2019, 12:20 | Lezersnieuws | Anneke

Het Centrum voor Jeugd en Gezin DRV biedt op 3 april een webinar aan met Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Je kunt Tischa kennen van het tv-programma Schatjes, van JM voor ouders of van één van haar boeken over opvoeden.

We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. Dat gaat bij de meesten van ons behoorlijk goed. Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Wil je inspiratie opdoen bij al die uitdagingen? Meld je dan aan voor de gratis webinar; ‘inspiratie voor leuker en makkelijker opvoeden’.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: meer en beter contact met je kind, effectief complimenteren, meewerken en luisteren, liefdevolle begrenzen,  hoe je vanuit contact en verbinding lastige situaties kunt voorkomen en oplossen, omgaan met je eigen emoties en die van je kind.

Dit webinar zit vol eyeopeners, voorbeelden en veel praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen. Tischa neemt je op een heldere, praktische en laagdrempelige manier mee in haar visie op opvoeden en omgaan met kinderen tussen de 1 en 12 jaar. Met humor, zelfspot (zelf moeder zijn is echt wat anders dan andere ouders coachen), positief en vooral gericht op ontdekken wat werkt voor jou en voor jouw kind. Want elk kind is anders en elke ouder ook.

Waar en Wanneer?

Woensdag 3 april van 20.30 tot 21.30 uur.

Je volgt een webinar thuis vanachter je eigen computer. Deelname is kosteloos en anoniem. Aanmelden kan via de website van het CJG: www.cjgderondevenen.nl of www.cjgderondevenen.nl/webinar-inspiratie-voor-leuker-en-makkelijker-opvoeden

Wil je de webinar zien maar kun je op de avond zelf niet achter de computer kruipen? Meld je dan wel aan, na afloop ontvang je een link waarmee je de webinar een maand lang terug kunt kijken.