Wereldwinkel Mijdrecht: vrijwilligerstekort dreigt, een oproep

14-11-2017, 11:51 | Lezersnieuws | yvonne zwaartman

Hoe leuk is het om in een winkel met wereldproducten te staan. Hoe fijn is het als een klant een cadeau zoekt en blij de winkel uitgaat met een mooie schaal of een leuk verpakt food-pakket. Hoe gezellig is het als iemand gewoon maar een beetje snuffelt aan de wereldproducten. Er zijn namelijk altijd veel mooie dingen in de Wereldwinkel, en allemaal fairtrade.

Meestal komen er genoeg vrijwilligers bij om het natuurlijke verloop aan te vullen. Maar nu dreigt er een tekort doordat een aantal medewerkers tegelijk niet meer beschikbaar is. Met deze oproep hopen we toch weer wat medewerkers te werven. Winkelervaring is niet nodig. De Wereldwinkel zorgt voor bijeenkomsten met achtergrondinformatie en ook heel praktisch voor kassatraining en inpakcursussen. Want de Wereldwinkel werkt dan wel met vrijwilligers maar wil ook graag professioneel zijn.

Als de eerlijke handel u aanspreekt en u een dagdeel per week beschikbaar heeft, kom dan eens naar de winkel aan de Passage 14 in Mijdrecht, bel naar de winkel (293799) of stuur een email naar info@wereldwinkelmijdrecht@gmai.com voor meer informatie. Wilt u zich vooraf oriënteren, bezoek dan de website www.wereldwinkelmijdrecht.nl