Workshops Mixed Media in galerie Geméén-Goed

11-06-2019, 12:18 | Lezersnieuws | Eelco

Donderdag 7 juni vond, middenin de inspirerende nieuwe expositie Approved Material, met schilderijen van docenten Elianne Groenhart en Ineke van de Water, met veel succes de eerste workshop Mixed Media plaats..Alle deelnemers gingen op huis aan met een bijzonder mooi kunstwerk waar de gehele dag met veel bravoure aan was gewerkt. Donderdag 13 juni vindt in galerie Geméén-Goed te Abcoude vanaf 10.00 uur de tweede workshop Mixed Media plaats. De beide kunstenaars nemen u dan graag mee in hun creatieve proces, dagen u uit en geven graag tekst en uitleg over hun inspiratie bronnen en waarom zij een keuze hebben gemaakt voor het werken met uiteenlopende materialen. Wilt u deelnemen aan deze of een andere Mixed Media-schilder workshop, meer informatie via:  kunst@gemeen-goed.nl

De expositie is t/m 30 juni te bezoeken. De galerie is gevestigd in het centrum van Abcoude en maakt deel uit van het ProofPlus+ shop-in-shop concept in de oude plusmarkt (Hoogstraat 12). Naast de galerie is er een coffeecorner te vinden en tal van leuke shops en studio's met bijvoorbeeld beauty concepten en een barbier. 

U bent van harte welkom op woensdag tot en met vrijdag van 10-18.00 uur, zaterdag en elke laatste zondag van de maand tot 17.00 uur en natuurlijk zondag 23 juni tijdens het Zomertuinfestival met een eigen programma. Kom gezellig een keer langs.