• logo

    E. Hengeveld

Korenfestival “BeKOORlijk Abcoude” 23 mei 2020. Oproep

10-11-2019, 20:59 | Lezersnieuws | Liesbeth

Koren uit de regio: opgelet!!

Op 23 mei 2020 zal er wederom een korenfestival plaatsvinden in Abcoude waaraan ook uw koor kan deelnemen. Zingen in de Dorpskerk van Abcoude is een ervaring die je niet wilt missen. De akoestiek in de kerk is prachtig. Iedereen die al eerder deel uitmaakte van dit korenfestival weet hoe heerlijk het is om er te zingen.

Een aantal koren hebben zich al aangemeld om mee te doen, maar hoe meer koren, hoe meer vreugd! De koren die eerder meededen kunnen daarvan meepraten! Dit festival biedt u de gelegenheid andere koren te horen, inspiratie op te doen en nieuw repertoire te leren kennen.

 

Mocht uw koor willen deelnemen, dan kan dat zolang er nog plaats is. U kunt uw koor nu aanmelden bij Louise van Schalkwijk (zie onder voor contactgegevens). De kosten om mee te mogen doen (€ 2,-p/p) kunnen u de kop niet kosten, bovendien krijgt iedere deelnemer zelfs een kop koffie aangeboden in de inzingruimte! De opzet is gezelligheid, voor elkaar en publiek zingen en vooral genieten van de prachtige akoestiek in de Dorpskerk.

 

Zaterdag 23 mei 2020 vanaf  ±10:00 uur tot ±18:00.

 

Aanmelden en informatie: bekoorlijkabcoude08@gmail.com