• Wilnis 1 team donderdagavond competitie

    Johan Bank

Najaarscompetitie 2019 eindigt met twee kampioensteams voor Tennis Vereniging Wilnis.

24-11-2019, 20:00 | Lezersnieuws | Eric

De najaarscompetitie is weer gespeeld dit jaar. Er is tot midden november doorgespeeld omdat er vanwege het “matige” weer door verschillende teams ingehaald moest worden.  TV Wilnis heeft  met 2 teams meegespeeld in de 8/9 competitie op de donderdagavond.  Wilnis1 met de spelers Eltjo, Sander, Sander en Jeroen zijn ongeslagen kampioen geworden. Ook het nieuwe team Wilnis2 heeft het heel goed gedaan en is knap 2de geworden.

Onze vrijdagavondteams, 2 dames teams en 1 gemengd team hebben zich goed staande gehouden en zijn boven de streep geëindigd op de plaatsen 5, 5 en 7.

Op de zaterdag zijn de dames die in de hoofdklasse uitkwamen knap 6de geworden.

Bij de heren teams is het 2de team weer kampioen geworden, tegen Tean 1 konden de heren kampioen worden en moest coach Johan Bank zijn schoenen uit de kast halen en 1 potje meespelen die helaas verloren werd. Na de eerste 2 partijen was de stand 2-0 voor Tean maar uiteindelijk wisten de heren de volgende partijen te winnen waardoor ze kampioen waren. Harry, Johan, Peter, Eelco , Marc en speler/coach Johan van harte. De andere 2 teams zijn ook weer boven de streep geëindigd.

Op de zondag speelde TV Wilnis voor het eerste mee met een heren team, de heren speelden vorig jaar nog in de jeugd en moesten nu vanwege hun leeftijd in de herencompetitie opgegeven worden. De mannen zijn knap 6de geworden. Ook hebben we voor het eerst met een dames team gespeeld op de zondag en de dames zijn 4de geworden.

Al met al een succesvol competitie seizoen waar TV Wilnis met veel plezier op terug kijkt.