112

NIGTEVECHT In het Amsterdam-Rijnkanaal nabij Nigtevecht werden op vrijdag 19 juli 2019 de stoffelijke resten aangetroffen van Festim Lato (43). De van oorsprong Albanese man is door een misdrijf om het leven gekomen. Hij werd voor het laatst gezien in Abcoude. De zaak werd dinsdagavond onder de aandacht gebracht in OpsporingVerzocht.
MIJDRECHT De politie heeft maandag 17 september onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van vuurwapens in een woning aan de Hoofdweg in Mijdrecht.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
ABCOUDE Een automobilist die bij een achtervolging aan de politie wist te ontkomen, is dinsdagavond betrokken geraakt bij een ernstig ongeval. Dat gebeurde op de A2 van Amsterdam naar Utrecht,  ter hoogte van Abcoude. Hij reed volgens de politie 200 kilometer per uur over de vluchtstrook. Er waren meerdere auto's bij het ongeluk betrokken, ook...
ABCOUDE In de nacht van 3 op 4 augustus heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Hollandse Kade in Abcoude, ter hoogte van huisnummer 13. Iemand is tegen een geparkeerd voertuig aangereden en heeft hierna geen gegevens achtergelaten. Dat meldt de politie op hun facebookpagina.