112

ABCOUDE In de nacht van 25 op 26 december zijn er twee mannen aangehouden die verdacht worden van meerdere (pogingen) woninginbraken in Abcoude. De twee mannen waren in beeld gekomen op een camera van een buurtbewoner, die deze beelden met de politie heeft gedeeld. Zo meldt de politie De Ronde Venen zelf op Facebook.
MIJDRECHT Bij een flat aan het Kogger in Mijdrecht is eerder vanavond brand uitgebroken. De brand woedde in het verdeelstation, dat inmiddels geheel is uitgebrand. Dat meldt Veiligheidsregio Utrecht op Twitter. Als gevolg daarvan hebben 564 huizen van de wijk geen stroom.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
MIJDRECHT Brutale straatrovers sloegen op dinsdag 1 oktober toe bij een ouder echtpaar in Mijdrecht. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten de slachtoffers hun horloges afgeven, waarop de daders vluchtten in een gestolen Volkswagen Caddy. Dinsdagavond was er een reconstructie te zien in Opsporing Verzocht.
MIJDRECHT Het programma Opsprong Verzocht besteedt dinsdag 12 november aandacht aan een beroving van een man en een vrouw voor hun woning aan de Roerdomp.
ABCOUDE De politie is op zoek naar de identiteit van een jongeman die woensdag 22 mei rond 20.30 uur met gebruik van een taser een andere jongen heeft geprobeerd te beroven. 
VINKEVEEN Afgelopen nacht reed een automobilist met snelheden van 190 km per uur over de N201. Bij Vinkeveen wilde de politie een bestuurder controleren, maar deze sloeg op de vlucht. Een achtervolging werd ingezet, zo meldt de politie op Facebook.
MIJDRECHT  Op de Prinses Margrietlaan in Mijdrecht is op donderdag 17 oktober een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden die twee afzonderlijke slachtoffers had beroofd onder dreiging van een vuurwapen.
MIJDRECHT Een bestuurder van een sportieve scooter heeft vrijdag 11 oktober tussen 23.00 uur en 00.00 uur tegen de zijkant van een auto aangereden op de Johannes van Lochemstraat in Mijdrecht. De scooter is licht van kleur met stickers op de zijkant. 
NIGTEVECHT In het Amsterdam-Rijnkanaal nabij Nigtevecht werden op vrijdag 19 juli 2019 de stoffelijke resten aangetroffen van Festim Lato (43). De van oorsprong Albanese man is door een misdrijf om het leven gekomen. Hij werd voor het laatst gezien in Abcoude. De zaak werd dinsdagavond onder de aandacht gebracht in OpsporingVerzocht.