112

WAVERVEEN Een van de vrachtwagens die met verhardingsmateriaal rijden om de Botsholsedijk te verbeteren raakte maandagmiddag op de Proostdijerdwarsweg bij het passeren van een personenwagen van de weg. Het gevaarte kantelde en kwam terecht in de berm en naastliggende sloot. De berging duurde tot laat in de avond want eerst moest de lading...
VINKEVEEN Een bouwvakker is vrijdag bij het laden en lossen van een vrachtwagen in Vinkeveen terechtgekomen onder een betonnen plaat en overleden. Hulpdiensten rukten massaal uit, ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
ABCOUDE De politie en de FIOD hebben dinsdag een 55-jarige man uit Abcoude aangehouden op verdenking van het witwassen van miljoenen euro's. De verdachte zou als illegale bankier voor criminelen hebben gewerkt. De administratie van de man, drie auto's en sieraden zijn in beslag genomen, meldde de FIOD woensdag.
REGIO De politie en ouderenbonden waarschuwen tegen een nieuwe babbeltruc. Mensen bellen bij ouderen aan en proberen bij hen binnen te komen door zich voor te doen als medewerker van een ziekenhuis dat onderzoek doet naar het coronavirus. De ANBO en politie waarschuwen om deze mensen vooral niet binnen te laten. 
VINKEVEEN Op de N201 bij Vinkeveen is vanmorgen rond 10.30 uur een ongeluk gebeurd met vijf voertuigen. Drie mensen zijn daarbij naar het ziekenhuis gebracht, dat meldt de politie. 
WILNIS Op de Pastoor Kannelaan in Wilnis vond op maandag 10 februari een algemene verkeerscontrole plaats. Met een lasergun werd een snelheidsoverstreding vastgesteld, waarna een man een stopteken kreeg. Deze man bleek onder invloed van verdovende middelen en is aangehouden. In zijn auto werden verdovende middelen aangetroffen en een...
WILNIS In een woning boven een stoffenwinkel in de Dorpsstraat in Wilnis heeft zaterdagavond een flinke brand gewoed. Bij de brand hebben meerdere personen brandwonden opgelopen.
ABCOUDE In de nacht van 25 op 26 december zijn er twee mannen aangehouden die verdacht worden van meerdere (pogingen) woninginbraken in Abcoude. De twee mannen waren in beeld gekomen op een camera van een buurtbewoner, die deze beelden met de politie heeft gedeeld. Zo meldt de politie De Ronde Venen zelf op Facebook.
MIJDRECHT Bij een flat aan het Kogger in Mijdrecht is eerder vanavond brand uitgebroken. De brand woedde in het verdeelstation, dat inmiddels geheel is uitgebrand. Dat meldt Veiligheidsregio Utrecht op Twitter. Als gevolg daarvan hebben 564 huizen van de wijk geen stroom.