112

MIJDRECHT Het programma Opsprong Verzocht besteedt dinsdag 12 november aandacht aan een beroving van een man en een vrouw voor hun woning aan de Roerdomp.
ABCOUDE De politie is op zoek naar de identiteit van een jongeman die woensdag 22 mei rond 20.30 uur met gebruik van een taser een andere jongen heeft geprobeerd te beroven. 
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
VINKEVEEN Afgelopen nacht reed een automobilist met snelheden van 190 km per uur over de N201. Bij Vinkeveen wilde de politie een bestuurder controleren, maar deze sloeg op de vlucht. Een achtervolging werd ingezet, zo meldt de politie op Facebook.
MIJDRECHT  Op de Prinses Margrietlaan in Mijdrecht is op donderdag 17 oktober een 27-jarige man uit Rotterdam aangehouden die twee afzonderlijke slachtoffers had beroofd onder dreiging van een vuurwapen.
MIJDRECHT Een bestuurder van een sportieve scooter heeft vrijdag 11 oktober tussen 23.00 uur en 00.00 uur tegen de zijkant van een auto aangereden op de Johannes van Lochemstraat in Mijdrecht. De scooter is licht van kleur met stickers op de zijkant. 
NIGTEVECHT In het Amsterdam-Rijnkanaal nabij Nigtevecht werden op vrijdag 19 juli 2019 de stoffelijke resten aangetroffen van Festim Lato (43). De van oorsprong Albanese man is door een misdrijf om het leven gekomen. Hij werd voor het laatst gezien in Abcoude. De zaak werd dinsdagavond onder de aandacht gebracht in OpsporingVerzocht.
MIJDRECHT De politie heeft maandag 17 september onderzoek gedaan naar de aanwezigheid van vuurwapens in een woning aan de Hoofdweg in Mijdrecht.
ABCOUDE Een automobilist die bij een achtervolging aan de politie wist te ontkomen, is dinsdagavond betrokken geraakt bij een ernstig ongeval. Dat gebeurde op de A2 van Amsterdam naar Utrecht,  ter hoogte van Abcoude. Hij reed volgens de politie 200 kilometer per uur over de vluchtstrook. Er waren meerdere auto's bij het ongeluk betrokken, ook...
ABCOUDE In de nacht van 3 op 4 augustus heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Hollandse Kade in Abcoude, ter hoogte van huisnummer 13. Iemand is tegen een geparkeerd voertuig aangereden en heeft hierna geen gegevens achtergelaten. Dat meldt de politie op hun facebookpagina.