Dieren

DE RONDE VENEN Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland is dringend op zoek naar chauffeurs. Het betreft een vrijwillige functie, maar de dierenambulance benadrukt dat zij op zoek zijn naar mensen die zich voor langere tijd willen binden aan de stichting. 
MIJDRECHT De dierenambulance heeft maandagavond een nandoe gevangen langs de N201 in Mijdrecht. De loopvogel zorgde al twee weken voor gevaarlijke verkeerssituaties in de omgeving van het dorp.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
UITHOORN Wespen zijn nuttige beestjes, want ze smullen van muggen, vliegen en andere plaaginsecten. Van zoetigheid en vlees houden ze ook en dat vinden ze vaak in de buurt van mensen. Milieu Centraal zet vijf tips op een rij tegen wespenoverlast.
DE RONDE VENEN Gemeente Stichtse Vecht en het Huisdierenmeldpunt Utrecht hebben na een aantal gesprekken besloten om per direct de samenwerking te beëindigen. Dierenambulance De Ronde Venen / Amstelland neemt tot het einde van dit jaar de dienstverlening voor de dierenambulance over.