Evenementen

VINKEVEEN Interessante weetjes over de Rooms Katholieke kerk in Vinkeveen maar ook een rondleiding door het oude schildersatelier van Mulckhuyse en een tochtje met de huifkar of een vaartocht of wandeling: er was genoeg te kiezen bij Open Monumentendag op 14 september.
DE RONDE VENEN Tijdens de Open Monumentendagen op zaterdag 14 en zondag 15 september zetten in De Ronde Venen zeventien monumenten hun deuren open voor publiek. Het programma is als volgt.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
VINKEVEEN Tijdens de opbouwdag voor de Nacht van Neptunus, afgelopen zaterdag, viel er veel regen en waaide het hard. Zelfs om 19.30 uur trok er nog een bui over de Vinkeveense plassen. Maar toen om 21.00 uur de lampen aangingen van de boot, die door carnavalsvereniging de Steupels was opgebouwd, werd het stukken beter. Het was koud maar dat...
Tijdens deze editie van 't Veluws Zandsculpturenfestijn ga je echt even op reis. Het unieke en grootste zandsculpturen evenement van Nederland, is maar liefst tot en met 2 november 2019 geopend. Buiten vind je tal van zandbeelden, maar ook binnen kun je terecht voor indrukwekkende zandcreaties die allemaal in het teken staan van het thema 'REIS OM DE WERELD'.
ABCOUDE Alweer de laatste dag van de Feesweek Abcoude. Vandaag beginnen de festiviteiten al goed met de viswedstrijd voor jeugd tot 16 jaar van 08.30 - 10.00 uur aan de Voordijk ter hoogte van de Paulussteeg.
ABCOUDE Het was gisteren lekker druk bij de Kinderrommelmarkt op het Kerkplein en Kerkgaarde bij de Abcouder Feestweek. De kinderen hadden er werk van gemaakt want er was van alles te koop van speelgoed tot boeken of leuke hebbedingetjes. Sommige kinderen waren enthousiaste verkopers en prezen hun spullen aan. Anderen wachtten rustig op...
ABCOUDE De Feestweek Abcoude of Abcouder Feestweek zoals het feest in de volksmond genoemd wordt is eigenlijk ontstaan vanuit de paardenmarkt en dat was te danken aan het feit dat de bisschop van Utrecht 549 jaar geleden aan Abcoude het recht van een paardenmarkt gaf. In de loop der tijd is daar een feestweek uit ontstaan.
ABCOUDE Het was afgelopen zaterdag bijzonder lekker weer tijdens de 45ste editie van de autocross in Abcoude. Televisieprogramma Pownews besloot verslaggeefster Sensi naar het evenement te sturen in het kader van de serie 'Zomer met Sensi'.