Film

BAAMBRUGGE In de muziekzaal van Buitenplaats Valkenheining in Baambrugge, zou dinsdag 10 december de film Dr. Zhivago getoond worden. Wegens omstandigheden gaat dat echter niet door. De filmavond met Dr. Zhivago zal op een later tijdstip, waarschijnlijk begin 2020, alsnog gehouden worden. De nieuwe datum is nu nog niet bekend.
BAAMBRUGGE In de muziekzaal van Buitenplaats Valkenheining, Rijksstraatweg 147, wordt dinsdag 10 december om 19.00 uur de film Dr. Zhivago getoond. De zaal gaat om 18.30 uur open.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
VINKEVEEN Filmgroep De Ronde Venen houdt zondag 8 december van 10.00 tot 16.00 uur voor de 20ste keer het filmfestival De Ronde Venen Open. De locatie van dit festival voor amateur-filmmakers is De Boei, Kerklaan 32. De inzendingen komen uit het hele land, maar ook uit België en Duitsland.
VINKEVEEN In september strijkt de programmareeks 'Typisch' neer in het zomerse Vinkeveen, beroemd door de Vinkeveense Plassen. In Typisch Vinkeveen zijn plezierjachten en vakantie-eilandjes te zien, evenals kapitale villa's aan de waterkant en eenvoudige arbeidershuisjes van voormalig turfstekers. Achter de Vinkeveense voordeuren bruist het...