Mensen

MIJDRECHT Pastoor Gerard Griffioen is in de nacht van 13 op 14 oktober onverwachts overleden op 68-jarige leeftijd. Dat maakte het parochiebestuur van de H. Johannes de Doper bekend. Griffioen was ruim 15 jaar pastoor van de parochie St. Jan de Doper Vecht en Venen.
DE RONDE VENEN Paul Scholten is een brandweerman pur sang. Op 20-02-2020, zwaait hij af. Een bijzondere datum, want diverse combinaties van die cijfers geven het getal 40. En dat is het aantal jaren dat Paul actief is geweest bij de brandweer. Maar nu is het mooi geweest. Patrick van der Waaij is benieuwd wat er allemaal veranderd is de...
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
WILNIS In de week van de Palliatieve Zorg houdt het Johannes Hospitium een open avond op woensdag 16 oktober van 19.00 tot 21.00 uur voor iedereen die geïnteresseerd is in de palliatieve zorg die daar geboden wordt.
DE RONDE VENEN Patrick van der Waaij is manschap B, duiker en duikploegleider. Een brandweerman pur sang, zowel in theorie als in de praktijk. Hij is ook voorzitter van de personeelsvereniging bij het korps in Mijdrecht. In zijn vrije tijd is hij begeleider bij de scouting. Amber en Joep zijn benieuwd hoe hij beide activiteiten kan koppelen.
DE RONDE VENEN Gemeente De Ronde Venen gaat kinderen die een bijzondere prestatie hebben geleverd in het zonnetje zetten. Zij komen in aanmerking voor de titel Rondeveense Topper, een onderscheiding die 15 januari 2020 voor het eerst wordt uitgereikt. Iedereen kan kinderen voor de Rondeveense Topper voordragen. Aanmelden kan tot 1 november via...
DE RONDE VENEN Joep Krens is werkvoorbereider bij de gemeente Bunnik bij de afdeling die het beheer van de openbare ruimte verzorgt. Amber Krijger is pedagogisch medewerker bij kinderopvang Solidoe. Samen zijn ze voorzitter bij de scouting groep in Mijdrecht. Linda Wolzak vraagt zich of scouting nog wel 'hot' is in tijden van gamen.
[VINKEVEEN] Wie nietsvermoedend maandagmiddag over de Herenweg reed, zal raar hebben opgekeken van de grote groep mensen die daar stond te roken. Nog een laatste trekje en dan zou roken voor hen verleden tijd zijn.
DE RONDE VENEN Afgelopen vrijdag zijn Mé Benseddik, Andra Vlaardingerbroek, Rein Kroon en Yvonne van den Blink beëdigd bij de Rechtbank Utrecht. Dat betekent dat de gemeente De Ronde Venen er nu vier trouwambtenaren bij heeft.
WILNIS Teus van Soest is al bijna 40 jaar vrijwilliger bij de brandweer in Wilnis. Hij ontving daarom zaterdag 28 september een koninklijke onderscheiding. Het lintje werd tijdens de jaarlijkse familiedag in de Wilnisse kazerne bij hem opgespeld door burgemeester Maarten Divendal. Teus werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.