Muziek

ABCOUDE Gitarist Ed Struijlaart komt zaterdag 14 september naar Theater Piet Mondriaan aan de Broekzijdselaan in Abcoude met zijn theaterconcert Van Clapton tot Sheeran. Toen hij op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag, wist hij twee dingen zeker: ik wil zo'n baard en ik wil zo'n gitaar. Voor de baard moest hij nog even geduld hebben,...
WILNIS Het project 'Nooit Uitgeblazen' gaat binnenkort van start. Op dinsdag 10 september om 20.00 uur is er in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Viribus Unitis een inschrijfmogelijkheid om deel te kunnen nemen.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
WILNIS Het seniorenconcert met Corry Konings in de Willisstee op donderdagmiddag 5 september is helemaal uitverkocht. Zangeres Corry Konings brengt die middag in Wilnis voor een volle zaal haar meezinghits 'Huilen is voor jou te laat', 'Mooi was die tijd' en vele andere ten gehore.
WILNIS Senioren uit De Ronde Venen staat donderdag 5 september een bijzonder concert te wachten. Die middag komt de populaire zangeres Corry Konings naar De Willisstee in Wilnis. Dat wordt uit volle borst meezingen met 'Huilen is voor jou te laat' en natuurlijk 'Mooi was die tijd'.