Muziek

WILNIS Om het begin van het nieuwe jaar te vieren, heeft Stichting Wilnis Doet een nieuwjaarsconcert georganiseerd met de naam 'Wilnis Doet Muzikaal'. Het concert wordt zaterdag 11 januari om 15.00 uur uitgevoerd door ArtEZ/HKU Saxophone Orchestra in de PKN Ontmoetingskerk van Wilnis. Inloop om 14.45 uur.
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
MIJDRECHT Het ROM-Koor geeft donderdag 19 december om 20.00 uur een kerstconcert in de Janskerk, Kerkstraat 11 in Mijdrecht.
WILNIS In de Willisstee aan de Pieter Joostenlaan 24, wordt dinsdag 17 december van 14.00 tot 17.00 uur een kerstmeezingconcert gehouden.
ABCOUDE Marlijn Weerdenburg staat donderdag 12 december om 20.15 uur met haar voorstelling op de planken in Onder de Hanenbalken.
ABCOUDE Het Abcouder kleinkoor zingt zondag 17 november om 15.00 uur in de Dorpskerk, Kerkplein 45, onder andere muziek van Camille St Saens en Josquin des Prez.
WILNIS Drie orkesten geven zaterdag 9 november een tripleconcert in de Willisstee, Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. Ze komen ook uit drie provincies van Nederland. Fanfareorkest Crescendo uit Voorthuizen zal het spits afbijten. Viribus Unitus het orkest van De Ronde Venen speelt een thuiswedstrijd en St. Caecilia uit Heemskerk is het derde...
VINKEVEEN In De Boei, Kerklaan 32, wordt zaterdag 9 november vanaf 21.00 uur flink meegezongen tijdens 'De Ronde Venen zingt Hazes'.