Podiumkunsten

ABCOUDE Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Gezelschap Meneer Monster brengt zondag 24 november om 13.30 uur de voorstelling De Gruffalo in Theater Piet Mondriaan voor kinderen vanaf 3 jaar.
ABCOUDE Paul Haenen staat zaterdag 23 november om 20.15 uur in Theater Piet Mondriaan op de planken met de optimistische voorstelling 'Paul Haenen brengt Vreugde' oftewel een andere kijk op dezelfde wereld. In deze voorstelling leert het publiek niet alleen Haenen zelf beter kennen maar kan ook genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele...
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
DE RONDE VENEN Kunst de Ronde Venen hield zondag 3 november voor de eerste keer een kunstproject met de naam Klink-Klaar. "Het is een soort proef en daarom hebben we gekozen voor alleen Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht", vertelt coördinator Aino Merits.
ABCOUDE Marcel de Groot gaat door met DOOR. Donderdag 14 november treedt hij om 20.15 uur op in De Hanebalken, Hoogstraat 35, met nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal en enkele anekdotes. Marcel de Groot zal het allemaal even charmant brengen met koele humor en die warme, donkerbruine stem. In dit programma speelt...
WILNIS De Toneelgroep van de Ontmoetingskerk te Wilnis speelt vrijdag 1 en zaterdag 2 november om 20.00 uur 'De bittere pil', een doldwaze komedie in vier bedrijven door Antoon Hol in De Schakel, Dorpsstraat 20.
ABCOUDE Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in Peachez, een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis die zaterdag 2 november om 20.15 uur in Theater Piet Mondriaan aan de Broekzijdselaan op de planken wordt gezet. De voorstelling is naar de gelijknamige roman van Ilja Leonard Pfeijffer....
ABCOUDE De cabaretvoorstellingen van Lebbis zijn altijd van hoge kwaliteit en boordevol met scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. Zaterdag 26 oktober komt Lebbis naar Theater Piet Mondriaan aan de Broekzijdselaan in Abcoude met een try-out van zijn nieuwe voorstelling Bovengrens II, De Ervaring.
MIJDRECHT Bij gebrek aan een goede theaterzaal in Mijdrecht brengt het ROM-koor de musical Titanic 12 en 13 oktober op de planken in de grote zaal van Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.
ABCOUDE In Onder de Hanebalken, Hoogstraat 35, treden donderdag 10 oktober om 20.15 uur Micheline van Hautem en Erwin van Ligten op.