Sport

Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
VINKEVEEN Niet alleen door het met elkaar sporten maar ook door het samen iets tot stand brengen kon voetbalvereniging Hertha uit Vinkeveen nu haar 90-jarig jubileum vieren van 29 tot en met 31 augustus en dat gebeurde drie dagen lang met een toernooi, een clinic en kids voetbal games.
ABCOUDE Na een succesvolle start in 2018 met atletiektrainingen voor kinderen van 4-8 jaar, gaat Atletiek Abcoude uitbreiden. Vrijdag 6 september gaan er twee nieuwe trainingsgroepen van start voor kinderen van 9-12 jaar.
MIJDRECHT UWTC-renners Ben de Bruin, Leen Blom, John Tromp en Guus Zantingh reden zaterdag 17 augustus een wedstrijd op het wielerparcours in Amsterdam-Sloten.
UITHOORN Lorena Wiebes ging zondag 18 augustus in het Zweedse Vargarda van start in een UCI WorldTour-wedstrijd.
MIJDRECHT Argon kreeg zaterdag Smitshoek op bezoek. De start van dat in de hoofdklasse spelende team zorgde voor een licht overwicht, maar de eerste de beste behoorlijke kans voor Argon leverde na een klein kwartier wel de Mijdrechtse voorsprong op, na verdedigend mistasten was Dylan Bergkamp alleen voor de doelman koelbloedig en liet met een...
WILNIS De derde dag, vrijdag, van het Wilnis Festival stond in het teken van de voetvolley maar met het hoofd de bal spelen mocht blijkbaar ook.