Sport

BAAMBRUGGE Wim Verbree heeft woensdagavond de Marathon Masters competitie M4 gewonnen bij IJsclub Baambrugge. Dit deed hij door woensdagavond tijdens de finale 10 km wedstrijd als 16e te eindigen waardoor hij in het eindklassement M4 op de eerste plaats kwam met 304,4 punten.
VINKEVEEN Toer Trimclub De Merel hield zondag de 42ste PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen gaf het startschot. Wilfred Verhagen uit Woerden was evenals vorig jaar de snelste op de halve marathon met 1:16:09. Bij de dames was de overwinning evenals vorig jaar voor Silvia Treur–de Jong uit Mijdrecht met een tijd van 1...
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
VINKEVEEN Zondag houdt Toer Trimclub De Merel houdt zondag 16 februari de 42e editie van de PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen geeft het startschot voor alle afstanden.
DE RONDE VENEN Bij gebrek aan ijs in Nederland, zijn ook dit jaar veel schaatsers uitgeweken naar Oostenrijk om daar de Alternatieve Elfstedentocht te rijden op de Weissensee. Dat gold ook voor acht schaatsers van IJsclub Baambrugge
ABCOUDE Met een slag op het bekken werd door de omroeper in 1895 bekend gemaakt dat er plannen bestonden voor de oprichting van een ijsclub. De eerste voorzitter was burgemeester Doude van Troostwijk, gevolgd door vele andere burgemeesters. De ijsclub kent een lange geschiedenis. Nu bekroond met een Koninklijke Onderscheiding.
MIJDRECHT Het kort geding dat wielerploeg Parkhotel Valkenburg had aangespannen tegen renster Lorena Wiebes, afkomstig uit Mijdrecht, is van de baan. De 20-jarige Wiebes komt daardoor nog tot de zomer uit voor de ploeg.
MIJDRECHT Het conflict tussen wielrenster Lorena Wiebes en haar ploeg Parkhotel Valkenburg is verder verhard. Het wielerteam heeft een kort geding aangespannen tegen de regerend Nederlands kampioene én aanvoerster van de wereldranglijst wegens contractbreuk. De zaak dient op donderdag voor de rechtbank in Alkmaar.
VINKEVEEN Toer Trimclub De Merel organiseert de 42e editie van PK Sport Bosdijkloop. Het hardloopevenement wordt zondag 16 februari gehouden. Iedereen is van harte welkom bij deze winterse loop en kan zich nu reeds inschrijven.
VINKEVEEN Mede naar aanleiding van het 90-jarig jubileum van Voetbalvereniging Hertha in Vinkeveen heeft Jan van der Maat een boek geschreven over 40 jaar geschiedenis van Hertha van 1929 tot 1969. Voorzitter Michel Klinkhamer vertelt over zijn ervaringen.