Verkiezingen

UTRECHT Informateur Bram van Ojik gaat met zes partijen verder om tafel om te verkennen welke partijen mogelijk deel kunnen uitmaken van een nieuwe coalitie. Dit is de vervolgstap die Van Ojik zet op basis van de gesprekken die hij de afgelopen weken met alle dertien partijen uit Provinciale Staten van Utrecht heeft gevoerd. GroenLinks, VVD,...
UTRECHT Het Centraal Stembureau heeft maandag 25 maart de definitieve uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen bekend gemaakt. In de provincie Utrecht behalen GroenLinks en VVD beide 8 zetels. Nieuwkomer Forum voor Democratie (FvD) is met 6 zetels de derde partij geworden. Na de finale telling van de stemmen van alle 26 gemeenten, is...
Advertorial
Je bent betrokken geraakt bij een ongeval of je hebt een hele oude auto die je niet verkocht krijgt. Je kan dan een sloperij benaderen om het voertuig van je over te nemen....
DE RONDE VENEN Met een opkomst van 48,7 procent hebben inwoners van Amstel, Gooi en Vecht zich uitgesproken tijdens de Waterschapsverkiezingen. Het opkomstpercentage ligt hoger dan 4 jaar geleden, toen 41,4 procent van de mensen kwam stemmen. 
DE RONDE VENEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag het laatste deel: Jeanine Bouman en Enno de Tombe van QUEER.
DE RONDE VENEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 9: Delano Felter van De Republikeinse Politieke Partij.
DE RONDE VENEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 8: Hans Bremer van Forum Duurzaam Effectief Waterschap.
DE RONDE VENEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 7: Ronald Schönberger van De Groenen.
DE RONDE VENEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 6: Wim Zwanenburg van het CDA.
DE RONDE VENEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Witte Weekblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 5: Peter van der Kraan van de Partij voor de Dieren.