Deel je nieuws

Fietsverlichtingscontroles scholen Vinkeveen

De afgelopen 2 weken zijn fietsverlichtingscontroles gehouden in Vinkeveen bij het VeenLanden College en basisscholen Sint Jozefschool, de Pijlstaart en de Schakel.

Persbericht Groupcard en UwRegioSupport gaan strategische samenwerking aan

GROUPCARD en UwRegioSupport richten zich beiden op het versterken van het lokale MKB. GROUPCARD is al bijna 10 jaar de verbindende factor in tientallen gemeenten tussen inwoners, lokale ondernemers, goede doelen en de lokale overheid.

Natuurwerkdag in Gemeente De Ronde Venen

Op zaterdag 2 november gaan vrijwilligers aan het werk voor het beschermen en behouden van natuur. Doe mee! Activiteiten in Gemeente De Ronde Venen

Mantelzorgsalon "Vogelhuisje schilderen"

Maandag 28 oktober bent u weer van harte welkom in de mantelzorgsalon. De activiteit van deze middag is vogelhuisjes schilderen. Daarnaast is de mantelzorgsalon een plek om andere mantelzorgers te ontmoeten. Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn van harte welkom.

Ruim 55% van de Nederlanders denkt lepra te kunnen krijgen tijdens vakantie

Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlanders vrij weinig over lepra weten. Zo denkt ruim 55% dat je besmet kunt raken met lepra als je op vakantie bent in het buitenland.

Geslaagde lunch Careyn Maria-Oord

Bewoners van verpleeghuis Careyn Maria-Oord/Vinkenoord en ouderen uit de wijk werden afgelopen dinsdag getrakteerd op een heerlijke Vinkeveense lunch in restaurant Brinkzicht. Iedereen heeft kunnen genieten van heerlijke streekproducten van plaatselijke leveranciers.

Op 3 november verwelkomt De Zilveren Turfloop hun sponsoren

Elk jaar ziet de organisatie van de Zilveren Turfloop meer deelnemers aan de start verschijnen. De Zilveren Turfloop start traditiegetrouw om 10.00 uur met de Rabo GeZZinsloop en de G-run.

Kangoeroe...didgeridoo...gaat OBS De Eendracht naar Australië toe?

De Kinderboekenweek van De Eendracht zit er weer op! Dit jaar konden de leerlingen met een eigen paspoort reizen door allerlei verschillende landen van onze geliefde aardbol. In alle klassen werd gewerkt met dit thema en maakten de leerlingen prachtige dingen.

Workshops foto- en videobewerking

Op de zaterdagen 2, 16 en 30 november organiseert Atelier de Kromme Mijdrecht een drietal workshops, waarin docente Roos Uithol je de kneepjes bijbrengt van de digitale bewerking van video’s, foto’s en andere beelden, zoals tekeningen of schilderijen.

Jaarlijkse tentoonstelling "Onze Langoren"

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober a.s. houdt kleindiervereniging "Onze Langoren" voor de 84ste keer haar tentoonstelling. Er zijn weer veel verschillende dieren. Er worden dieren geshowd door leden uit de wijde omtrek zoals bv de Ronde Venen, Uithoorn, Aalsmeer, Nieuwveen en Amsterdam.

Pagina's