Deel je nieuws

oecumenische viering

Wereldgebedsdag 2019 Op Wereldgebedsdag, vrijdag 1 maart, is er van 19.00 tot 20.00 uur een oecumenische viering in het kerkelijk centrum De Rank aan de Prins Bernhardlaan 2 in Mijdrecht met medewerking van Huisorkest Vos.

Tessa Snoek Nederlands Kampioen

Afgelopen zaterdag 16 februari 2019 vond op de schaatsbaan in Dronten het KPN Nederlands Kampioenschap Jeugdmarathon plaats. Tessa Snoek uit Abcoude heeft in haar laatste jaar als junior de titel veroverd.

Oppepper4all bestaat 12,5 jaar en viert dit met de Rabobank!

In 2006 werd deze Welzijnsorganisatie met enkele enthousiastelingen in de garage van het echtpaar Berentsen-Steenhuis uit Abcoude opgericht met als doel chronisch zieke mensen belangeloos hun ultieme en allerliefste wens te realiseren.

Lenteachtige PK Sport Bosdijkloop Vinkeveen

Afgelopen zondag organiseerde Toer Trimclub De Merel de eenenveertigste PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen gaf het startschot op de Roerdompstraat. Wilfred Verhagen uit Woerden was de snelste op de halve marathon met 1:14:24.

Klaverjassen in Baambrugge

Kom gezellig klaverjassen in Baambrugge. Inschrijven kan vanaf 19.45u en kost maar € 3,00. Er zijn weer veel lekkere prijzen te winnen.

BuurtAED Gouden Reaal in gebruik genomen

Afgelopen zaterdag is de BuurtAED aan de Gouden Reaal in gebruik genomen. De BuurtAED is tot stand gekomen dankzij een crowd funding actie van de buurtbewoners via de website van de Hartstichting (www.buurtaed.nl) en een riante bijdrage van de Gemeente De Ronde Venen.

Superskills van groot en klein bij OBS De Eendracht!

Tijdens de techniekweken wisselen alle groepen van de Eendracht van plek en werken alle groepen door elkaar aan diverse projecten. Dat kan variëren van het solderen van draadfiguren, het timmeren van voederhuisjes voor de vogels of het werken aan verbluffende proefjes!

Schipperscursus Platbodem

Heb je altijd al eens op een platbodem willen leren zeilen? Dat kan bij ons gedurende vijf zondagen in het voor- of najaar. Er wordt gezeild tussen 10:00 en 17:00 uur met maximaal 6 deelnemers per platbodem.

Cursus Klein Vaarbewijs I

Op 11 maart start bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen weer de cursus ‘Klein Vaarbewijs I’. Dit vaarbewijs is verplicht om te varen met boten langer dan 15 meter, of die sneller kunnen varen dan 20 kilometer per uur.

Nieuwe naam Gerardus Majella onthuld

Dit najaar zullen de bewoners van het verpleeghuis en de deelnemers van de dagbesteding aan de Bozenhoven verhuizen naar nieuwbouw in het centrum van Mijdrecht. De naam van hun nieuwe onderkomen werd afgelopen week feestelijk bekendgemaakt aan cliënten, familie en medewerkers.

Pagina's