Deel je nieuws

Eddy de robot van OBS De Eendracht maakt kennis met groep 7!

In groep 7 zijn de leerlingen druk in de weer met Eddy Eendracht, de geliefde schoolrobot. Regelmatig staat dit onderdeel op het lesprogramma van diverse groepen van de school! Eddy stelt zichzelf nog even voor want het is al weer even geleden dat ze met Eddy konden werken.

Nieuw jaar, nieuwe directeur

De Jozefschool in Vinkeveen is het nieuwe jaar gestart onder leiding van een nieuwe, ondernemende directeur: Paulien Burgering. Paulien stelde zichzelf tijdens de ouderavond in december voor met het reflecterende, prikkelende gedicht Wie dan wel van Paul van Vliet.

Natuurmonumenten zoekt beheervrijwilligers op de forten

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben jij een echt buitenmens met hart voor cultureel erfgoed? En woon jij in de Vechtplassen? Dan is de functie van beheervrijwilliger op de forten iets voor jou!

 

Zeilschool Vinkeveen op Belgian Boat Show

Toerisme - Vinkeveen vaart er goed bij en Amsterdam kan het bijna niet meer aan. Op zoek naar manieren om de toerist buiten de stad te huisvesten en te vermaken, komt het dorp op 20 km van de hoofdstad in beeld.

Heel de salon bakt

Maandag 27 januari bent u weer van harte welkom in de mantelzorgsalon. Samen met de vrijwilligers kunt u deze middag muffins bakken en koekjes versieren. Natuurlijk hoort proeven hier ook bij.

Start Alpha cursus

Kerstfeest gevierd? Wil je meer weten waarom dit “feest” nodig was en nog steeds is? De Alpha cursus is een eenvoudige kennismaking met het christelijk geloof. In een aantal avonden wordt een serie onderwerpen behandeld, die met het geloof te maken hebben. .

GroenWest en ketenpartners zetten handtekening onder ketensamenwerking

Woningcorporatie GroenWest en zes ketenpartners hebben hun handtekening gezet onder de overeenkomst ‘Ketensamenwerking’. De ondertekening markeert de start van een nieuwe manier van samenwerken met twee ketenallianties op het gebied van vastgoedonderhoud.

Winterfeest

Persbericht: De dorpsraad van Wilnis, Wilnis Klopt wordt een vereniging Om ons nog beter te kunnen profileren en nog beter met de bewoners te kunnen reflecteren heeft Wilnis Klopt er voor gekozen om een vereniging te worden.

Eerste voorwedstrijd voor jongste selectie GVM’79

Afgelopen zaterdag was het de eerste voorronde voor de jongste selectie meisjes van GVM’79. Het afgelopen half jaar is er hard geoefend om alle oefeningen erin te krijgen, die weer anders waren dan de oefening van vorig jaar!

Dubbel goud voor Dansstudio Sietske

 

Afgelopen zondag deden de demoteams van Dansstudio Sietske mee aan hun tweede wedstrijd van dit seizoen.

 

Pagina's