Deel je nieuws

Voorstelling afgelast

Op 3 en 4 april stond de voorstelling “Gestrand” geschreven door Mary Bakker-Schoon op het programma van de Hoefse toneelvereniging “De Opregte Amateur”, maar de maatregelen rond het corona-virus maakte het noodzakelijk hier een streep door te halen.

Groeien de woonlasten u binnenkort boven het hoofd?

Het klimaatbeleid van de gemeente De Ronde Venen gaat een grote aanslag doen op de woonlasten van de burgers. Terwijl de hele wereld overstapt op aardgas wil De Ronde Venen het aardgas bij u afsluiten en u verplichten een warmtepomp aan te schaffen en aanvullende maatregelen te nemen.

Groep 7 en 8 van OBS De Eendracht vieren boomfeestdag in het Wickelhofpark!

Op 12 maart vierden groep 7 en 8 'het feest van de boom' en hebben zij de gemeente De Ronde Venen geholpen met het op orde brengen van het Wickelhofpark in Mijdrecht. Een flinke wandeling heen en terug, met de afvalprikkers bij de hand om onderweg zwerfvuil mee te kunnen nemen in een vuilniszak.

Oud mijdrechtse doorkruiste als eerste de Italiaanse Alpen op langlauflatten

Esther Kef (40) uit Amsterdam is de eerste ter wereld die de Italiaanse Alpen heeft doorkruist op de lange latten. Sinds januari ploeterde ze over besneeuwde bergpassen om aandacht te vragen voor varkensleed in de intensieve veehouderij.

Presentatie Lorena Wiebes/Peter Zijerveld

Presentatie Lorena Wiebes en Peter Zijerveld. (25-03-2020)

Op uitnodiging van TTC de Merel, geven succesvol prof wielrenster Lorena Wiebes en Peter Zijerveld (KNWU, oud wielerprof/ triathleet) een presentatie.

Kunst- en leesweken gestart op basisschool de Schakel

Woensdag 4 maart was de opening van de jaarlijkse kunst/leesweken op basisschool de Schakel. Dit jaar is het thema ‘bouwen en architectuur’. De komende weken worden er veel extra lees- en kunstactiviteiten gedaan rondom het thema.

Prijs voor Shake it up!

Op zondag 8 maart mocht het dansteam Shake it up van Dansstudio Sietske weer het podium op tijdens de wedstrijd van het Shell We Dance event.

 

Open repetitie avond

Open repetitieavond de Turfschippers in de Willisstee

Water als wapen

DE OUDE HOLLANDSE WATERLINIE

Collecteweek ReumaNederland van start

In de week van 16 tot en met 21 maart is de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. Ook dit jaar kunt u de collectant aan de deur verwachten. Ondanks de onzichtbaarheid van de ziekte, kampen meer dan 2 miljoen Nederlanders met de grote impact die reuma heeft op hun dagelijks leven.

Pagina's