Deel je nieuws

Scheidingscafé De Ronde Venen

Twijfel je over je relatie, of ben je in een scheiding verwikkeld? Weet je niet waar je moet beginnen of waar je goed aan doet?

Inschrijving geopend

Ben je vaak op het water te vinden? Dan is de winter even een rustigere periode en een mooie tijd om dat felbegeerde Vaarbewijs te halen! Op 4 maart start bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen weer de cursus ‘Klein Vaarbewijs I’.

Alzheimer Café Vinkeveen

Beter Contact bij Dementie In het Alzheimer Café Vinkeveen in Zorgcentrum Zuiderhof wordt op 11 december op een praktische en interactieve manier aandacht besteed aan het dementieproces. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Repair Café Vinkeveen maandagochtend 16 december geopend!

Het Repair Café Vinkeveen (onderdeel van Tympaan-DeBaat) is op maandagochtend 16 december  a.s. weer geopend van 09.30 tot 12.30 uur voor allerlei reparaties. U bent ook van harte welkom voor controle van uw fietsverlichting.

Kerstbiljarten Kruk en Stoof

Zaterdag 14 december gaan we weer als vanouds drie rondjes het biljartspel Kruk en Stoof spelen ,iedereen die een keu een beetje vast kan houden kan dit spel spelen, er staan twee obstakels op het biljart een Kruk en een Stoof en dan moet je proberen om met de rode bal de witte te raken en de vol

De Pieten van Sinterklaas doen hun warming-up in de gymzaal van De Eendracht!

In de zeer vroege morgen van maandag 2 december verzamelen de Pieten van Sinterklaas zich met een flinke ploeg van vijftig man voor een laatste warming-up!

De Schakel opent deuren voor toekomstige leraren

In het kader van het project ‘Meekijken in de klas’ openen in december honderd christelijke scholen hun deuren voor scholieren en zij-instromers die meer willen weten over het mooie vak van leraar.

spectaculaire stunt vitac 1 : kampioen op de laatste dag !

Spectaculaire stunt Vitac 1 : kampioen op de laatste dag !

Dolle boel bij de pietengym van GVM’79

Iedereen weet hoe lenig, snel en behendig de Pieten van Sinterklaas zijn. En waar hebben ze al die leuke trucjes geleerd?? Bij de Gymnastiek Vereniging natuurlijk.

Driehuis schoolplein dl 2

Eerder dit jaar, heeft u in ‘Driehuis schoolplein deel 1’ kunnen lezen dat Sterrenschool Driehuis dit schooljaar haar 150-jarig bestaan viert. Dit is een uitgelezen moment voor een metamorfose van het schoolplein, als een geweldig ‘verjaardagscadeau’ voor alle leerlingen.

Pagina's