Lezersnieuws

Fietsverlichtingsactie druk bezocht

De fietsverlichtingsactie van het Repair-Cafe en de  ANWB is goed bezocht, vele achterlichtjes werken weer zoals het moet.

Zelfs fietsen waarvan de totale verlichting ontbrak zijn weer door de vrijwilligers van het Repair-Cafe weer in orde gemaakt.

Taxatiedag Ja Kunst Nee Kunst: Laat uw spullen taxeren en help onze vluchtelingen!

Op 3 november a.s. organiseert Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude  weer een Taxatiedag. Deze vindt plaats in De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen (11.00-16.00 uur). Het motto van deze actie is ‘Samen Leven’.

Doe je mee aan de Rabo GeZZinsloop op 4 november?

Atletiekvereniging de Veenlopers organiseert elk jaar de Zilveren Turfloop. De dag begint  met de sportieve uitdaging voor de kinderen: De Rabo GeZZinsloop. Dit is een sportieve loop van 1 kilometer door het sportpark aan de Hoofdweg.

27 en 28 okt. kunstroute de Kwakel

ART STUDIO LINDA OP KUNSTROUTE DE KWAKEL

VVD zet vrijwilligers in het zonnetje

VVD zet vrijwilligers in het zonnetje

De VVD is heel blij met vrijwilligers die zich belangeloos inzetten op allerlei gebieden binnen de gemeente De Ronde Venen. Door dit werk wordt onze gemeente steeds mooier en beter bewoonbaar.

Jaarlijks boekenfeest bij OBS De Eendracht met allemaal vrienden

Boekenmarkt...een jaarlijkse traditie in oktober! Gezellig met elkaar genieten van de allermooiste boeken! Ouders, leerlingen maar ook opa’s en oma’s genieten van snuffelen tussen de boeken, onder het genot van een lekkere kop thee of koffie. Aan de jongsten is ook goed gedacht:

Vrijwilligers Kerngroep De Ronde Venen van het Rode Kruis

Jaarlijks organiseert Kerngroep De Ronde Venen van het Rode Kruis een etentje voor de vrijwilligers om elkaar ook eens informeel te ontmoeten. Dit jaar was dat afgelopen donderdag in Het Rechthuis aan den Amstel in Uithoorn.

 

Zilveren Turfloop op 4 november 2018

Het enthousiasme in Mijdrecht en omgeving om hard te gaan lopen groeit. De oplettende polderbezoeker is de afgelopen maanden meer en meer hardlopers tegengekomen. Een groot aantal is in training voor de Zilveren Turfloop op 4 november.

Kinderen leren nu ook opkomen voor zichzelf met animaties van Stichting Omgaan met Pesten

Afgelopen zaterdag lanceerde Stichting Omgaan met Pesten de nieuwe serie animaties die aansluit bij de nieuwe Sta Sterk Map die dit jaar in gebruik is genomen. 

Wildgroei aan fietsen bushalte Mijdrecht Centrum stoort de VVD

De afgelopen tijd is het aantal fietsen dat gestald wordt bij de bushalte Mijdrecht Centrum fors toegenomen, zo merkte de VVD op.

Pagina's