Deel je nieuws

Stichting Omgaan met Pesten bestaat 15 jaar “De impact van pesten blijft onverminderd groot”

De Stichting Omgaan met Pesten bestaat dit jaar 15 jaar en heeft op de Landelijk Dag tegen Pesten van afgelopen vrijdag 19 april aandacht gevraagd voor dit veel besproken onderwerp.

Seksueel misbruikt.....En dan?

Seksueel misbruikt en dan?

Youth Sailing League

Kun je wel zeilen maar nog nooit een wedstrijd gezeild? Dan is dit je kans! Op 29 en 30 juni vindt bij Zeilschool Vinkeveen de Youth Sailing League plaats.

Open training voor senioren en veteranen

Hockeyvereniging Abcoude heeft plek voor enthousiaste hockeyers, voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Opbrengst collecte Hartstichting

Collecte Hartstichting brengt € 3241.81 op in Wilnis.

Ruim 45 collectanten haalden geld op voor oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden

Opti-Cup Vinkeveen

Met wedstrijdzeilen kun je al jong beginnen! Heb je minstens 1 week zeilles gehad en ben je tussen de 8 en 12 jaar oud? Doe dan op 12 mei mee met de Opti-Cup! Deze dag is zowel voor zeilers zonder als zeilers met wedstrijd-ervaring: er zullen namelijk 2 klasses varen.

Opbrengst collecteweek Hartstichting - Abcoude

Afgelopen week was het de collecteweek van de Hartstichting, deze liep van zondag 7 april t/m zaterdag 13 april 2019. Met 6 collectanten sterk hebben wij gelopen in Abcoude. De opbrengst wat er opgehaald is € 906,18. Wij willen iedereen dan ook bedanken voor de donatie!

Seniorenservice Thuis brengt gezelligheid en hulp bij senioren thuis

Seniorenservice Thuis start vrijdag 19 april 2019 met het aanbieden van extra ondersteuning en begeleiding voor senioren. Om senioren die hulp te bieden, die nodig is om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te wonen.

Opening Fortenseizoen op Fort bij Abcoude

Het Fort bij Abcoude, Molenweg 19 te Abcoude is een van de forten van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie die hun poorten openen voor het publiek tijdens het paasweekend van 20 en 22april 2019. De forten organiseren tijdens dit pAasweekend diverse activiteiten.

Finale 3 en 4 kamp voor GVM’79

De afgelopen weken hadden 2 teams van GVM’79 hard geoefend om mee te doen aan de finale 3 en 4 kamp. In de ochtend waren de meiden (Asma, Rieke, Yinthe, Maud, Catia en Sophie) aan de beurt. Ze mochten beginnen met de lange mat en daar gingen ze als een speer.

Pagina's