Lezersnieuws

Verrassende kunst in galerie Gemeen-Goed.

Kunstwerkplaats & Galerie Gemeen-Goed opende afgelopen zondag 15 JULI met veel bekijks een nieuwe expositie in conceptstore Abcoude Proof in de oude supermarkt in het centrum van Abcoude.   

Juf Annemieke glijdt  de Driehuisschool uit.

Op de Driehuisschool glijden de kinderen, traditiegetrouw, op de laatste de schooldag de school uit, om zo op ludieke wijze de vakantie in te luiden. Deze keer ging er echter ook een juf mee van de glijbaan.

Stichting Omgaan met Pesten kijkt terug op geslaagde opnames videoclip ‘Proud to be me’

Stichting Omgaan met Pesten lanceert in september de nieuwe campagne ‘Proud to be me’ en verspreid samen met de videoclip een gratis lespakket voor scholen, voor de week tegen pesten van 17 t/m 21 september!

Prehistorisch gaaf GVM-kamp

Afgelopen weekend werd het gymseizoen van GVM wervelend afgesloten met een echt kamp! Het gehele kamp stond in het teken van prehistorie en dat was goed te zien aan alle verklede holbewoners. Met 45 kinderen en 15 personen leiding gingen we naar het Katteveld in Werkhoven.

Feestelijke opening obs Twister

Op donderdag 12 juli was het zover. OBS De Trekvogel en OBS Molenland sloten aan het eind van de ochtend hun deuren. Alle kinderen gingen, vanuit beide scholen, richting het park achter de sporthal, waar ze werden ontvangen met muziek van een heuse brassband.

Inleveren gereedschap en werktuigen

In Ghana heerst droogte, armoe en honger. Stichtng Barbarugo helpt de mensen aan werk. Maar om met bamboe te kunnen werken en waterputten te kunnen graven, hebben ze gereedschap nodig. Daarom vragen wij u al het gereedschap dat u niet meer gebruikt bij ons in te leveren.

VVD Provincie Utrecht: De Ronde Venen voorbereiden op de toekomst

”Economisch gezien gaat het goed in Nederland en de VVD is tevreden over het feit dat inwoners dit steeds vaker op een positieve manier ervaren” aldus de fractievoorzitter van Provinciale Staten, Arthur Kocken.

Rondleidingen op Fort Abcoude

RONDLEIDINGEN OP FORT ABCOUDE  

Het Fort bij Abcoude kan op zaterdag 14 juli 2018 bezocht worden.

Serenade voor 40-jarig bruidspaar

Muziek- en showkorps Triviant was afgelopen zondag dé verassing voor Nina en Hans Oudshoorn. Zij vierden hun 40 jarig huwelijksfeest met familie en vrienden op een gezellige locatie in Mijdrecht toen ze naar buiten geroepen werden.

Driehuiscamping

Op alle scholen is het de week van de ‘laatste lootjes’, de groepen 8 zijn bezig met hun musical en het eind feest. Er wordt door de hele school opgeruimd en gesopt i.v.m. met de jaarlijkse grote schoonmaak.

Pagina's