Deel je nieuws

Workshops Mixed Media in galerie Geméén-Goed

Donderdag 7 juni vond, middenin de inspirerende nieuwe expositie Approved Material, met schilderijen van docenten Elianne Groenhart en Ineke van de Water, met veel succes de eerste workshop Mixed Media plaats..Alle deelnemers gingen op huis aan met een bijzonder mooi kunstwerk waar de gehele dag

B & W op Rommelmarkt in Waverveen voor gesprek en ontmoeting met inwoners Waverveen

Ontmoet “Burgemeester en  Wethouder(s) “tijdens “ Rommelmarkt Waverveen” op  zaterdag 15 juni

Gastles stichting Halt op basisschool de Schakel

Wat is groepsdruk precies en hoe ga je daar op een goede manier mee om? In een speciale gastles gaf een medewerker van stichting Halt voorlichting aan groep 8 van basisschool de Schakel over de invloed van een groep.

Muziektherapie voor dementerenden

Het Alzheimer Café Abcoude gaf, op zijn tweemaandelijkse bijeenkomst op 22 mei, informatie over wat muziektherapie kan betekenen voor dementerenden. Muziektherapeute Ellen Hack liet de aanwezigen daar samen met Sjan van Straaten op boeiende wijze kennis mee maken.

1.450 fietsers bij Dorpentocht 2019; € 4.500 voor het Bartiméus Fonds.

1.450 fietsers bij DORPENTOCHT 2019; € 4.500 voor het Bartiméus Fonds

Muziek- en showkorps Triviant op zoek naar nieuwe majorettes

Muziek- en showkorps Triviant op zoek naar nieuwe majorettes

Nieuwe expositie en workshops in galerie Geméén-Goed

Zaterdag 8 juni vindt in galerie Geméén-Goed te Abcoude vanaf 14.00 uur de vernissage plaats van de nieuwe expositie Approved Material met schilderijen van Elianne Groenhart en Ineke van de Water.

Geméén-Goed toont Approved Material

Na veel belangstelling tijdens de kunstroute KunstRondeVenen, opent zaterdag 1 juni alwéér de nieuwe expositie Approved Material in galerie Gemeen-Goed te Abcoude. Een expositie met schilderijen van Elianne Groenhart en Ineke van de Water.

Dansstudio Sietske Nederlands Kampioen!

Op zondag 26 mei 2019 is Dansstudio Sietske met 4 teams naar de Nederlandse kampioenschappen gegaan van We Know You Can Dance. 

Feestelijke diploma-uitreiking Sta Sterk training voor kinderen uit groep 2 en 3

De afgelopen tien weken kwamen kinderen uit de groepen 2 en 3 van basisscholen uit onze gemeente bij elkaar op de Juliana basisschool in Wilnis, die ruimte beschikbaar stelde.

Pagina's