Deel je nieuws

Prijsklaverjassen

BKC de Joker, start het nieuwe seizoen 2019-2020 op 2 september 2019 met Prijsklaverjassen Plaats : Dorpshuis De Vijf Bogen in Baambrugge. Tijd: Zaal open om 19.30 uur. Start: om 19:45 uur. Kosten: 3 euro. Mocht u gewoon wekelijks een avondje

Gerard en Lilian dragen FysioBB na 37 jaar over aan FysioHolland

Onlangs droegen eigenaren Gerard en Lilian Barsingerhorn fysiotherapiepraktijk FysioBB over aan FysioHolland. De praktijk gaat verder onder de naam FysioHolland. Door deze samenwerking worden de mogelijkheden tot vernieuwing en het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige zorg vergroot.

Albert Heijn Mijdrecht De Passage ondergaat complete metamorfose

Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage sluit zaterdag 31 augustus om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt ligt nog meer de nadruk op vers, lekker en gezond eten.

High Tea Ontmoetingstuin Bijleveld

In augustus is er een High Tea georganiseerd bij de Ontmoetingstuin Bijleveld in Vinkeveen. Op een redelijk zonnige zaterdagmiddag konden de buurtbewoners genieten van  gebak met thee en koffie. Het weer was prima en de stemming zat er al gelijk goed in.

Belevenissen op het Fort bij Abcoude

Het zal je vast niet ontgaan zijn; de ondernemers van De Kool, de Geit en de Wolf zijn neergestreken in Fort bij Abcoude. De komende tijd stellen zij het fort geregeld open en organiseren zij leuke activiteiten om Abcoudenaren en andere geïnteresseerden deze unieke plek te laten ervaren.

Dansstudio Sietske bestaat 5 jaar!

Na 4 geweldige seizoenen staat Dansstudio Sietske aan de start van het 5e jaar. Het eerste lustrum is al bijna een feit. Ook dit jaar worden weer diverse nieuwe lessen aangeboden. Voor volwassen komen er naast de yoga ook danslessen in diverse niveaus.

rommelmarkt/bazaar

Rommelmarkt/bazaar D.V. zaterdag 7 september

Start2MountainBike

In De Ronde Venen start op zaterdag 21 september wielersportbond NTFU in samenwerking met fietsclub TTC De Merel met Start2Mountain Bike. De training is ook geschikt voor mensen die al langer op de fiets zitten maar nog niet eerder een training volgden.

Succesvolle zesde editie dorpsloop van Wilnis

Dorpsloop Wilnis wederom succesvol.

Eerste Old Star Walking Football toernooi in De Ronde Venen

Op donderdagmiddag 29 augustus vindt het eerste Old Star Walking Football toernooi plaats in De Ronde Venen.

Pagina's