Sport lezersnieuws

Kom achter je computer of tv vandaan en kom in beweging bij Veenland gymnastiek

 

Zoek je na de zomervakantie een nieuwe sport, of wil je het nieuwe schooljaar goed beginnen door meer te gaan bewegen i.p.v. achter je computer of tv te zitten , kom dan meedoen met de lessen van Veenland gymnastiek.  Een uurtje in de week lekker bewegen op de toestellen.

Jubilerende Bridgeclub Doublet begint nieuw seizoen

Bridgeclub Doublet begint het vijfendertigste seizoen op donderdag 4 oktober. De bridgeclub is een gezellige club en heeft weer plaats voor nieuwe leden.

Introductieduik voor KiKa

Op 4 november 2018 lopen wij de marathon van New York, om aandacht te vragen en geld in te zamelen, tegen kinderkanker. Wij doen dit voor stichting KiKa en organiseren meerdere evenementen waaronder deze introductieduik. Voor meer informatie: www.runforkikamarathon.nl/stijn-meijers

Vrolijk varen op het Veldjesfeest

Vanwege het Veldjesfeest kwamen rond de 150 kinderen verspreid over drie avonden naar een van de grasveldjes. Het was een vrolijk programma met als thema “Vaar je mee?”

HV Mijdrecht sluit het seizoen

Onze club heeft het seizoen afgesloten met ons altijd gezellige familie toernooi. Een toernooi waarin de kinderen en ouders samen tegen andere teams spelen. U begrijp het. Het gaat om de fun en dat de kinderen lekker kunnen spelen.

GVM’79 scoort super op recreantenwedstrijd

Afgelopen zaterdag ging de recreanten groep van GVM’79 naar Kortenhoef, alwaar ze met bijna 30 turners en turnsters in actie kwamen. Op de individuele recreantenwedstrijd strijden gymnasten op recreatief niveau tegen elkaar, maar de wedstrijd is vooral bedoeld om plezier te hebben.

43ste Plassentoernooi met topspelers

Op tenniscomplex de Molmhoek te Vinkeveen strijden doorgaans rond de 400 tennissers om de titel en de eer tijdens enkel, dubbel of mixdubbel wedstrijden in de categorie?n 2 t/m 8. Dit jaar wordt de 3e set weer volledig gespeeld en zegt de organisatie vaarwel tegen de beslissende super tie-break.

De Ronde Venen Marathon krijgt 2e editie

Na de zeer succesvolle 1e editie van 2017 vindt op 18 november 2018 de 2e editie van De Ronde Venen Marathon plaats. De start en finish zijn wederom in het Abcoudse centrum en de marathon doet alle 8 kernen van De Ronde Venen aan.

Eindvoorstelling Dansstudio Sietske groot succes!

Afgelopen zaterdag was de eindvoorstelling van Dansstudio Sietske! Na een maandenlange voorbereiding en meerdere optredens in het dorp was het nu tijd voor de grote eindvoorstelling. Als locatie was dit keer gekozen voor het mooie grote theater Gooiland in Hilversum.

Bloed KleinFruit wint 3vs3 bedrijventoernooi in de zaal

Als afsluiting van het loodzware zaalvoetbalseizoen wordt er het jaarlijkse 3vs3 toernooi gehouden in de Willisstee.

Pagina's