Zakelijk lezersnieuws

Utrechters doen massaal decemberinkopen in webshops buiten de Europese Unie, maar 77% weet niet welke douaneregels gelden?

Met Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerstmis in aantocht shoppen Utrechters er op los. Oók in webshops buiten de Europese Unie. Zo’n 70% van de Utrechters is de komende maanden zeker of zeer waarschijnlijk van plan aankopen te doen in een webshop buiten de Europese Unie.

Scheidingscafé De Ronde Venen

Heb je te maken met een (echt)scheiding of loop je met vragen rond?

Basketballers U14 zoeken versterking

Bij de Basketball Vereniging Aalsmeer wordt er elke dinsdag en donderdag hard getraind door de mannen van de U14, waarbij zij zich voorbereiden op hun volgende wedstrijd. Deze wedstrijden worden momenteel gespeeld door 7 fanatieke spelers: Fedde, Joran, Joris, Lucas, Remco, Thunder en Yaro.

Persbericht Groupcard en UwRegioSupport gaan strategische samenwerking aan

GROUPCARD en UwRegioSupport richten zich beiden op het versterken van het lokale MKB. GROUPCARD is al bijna 10 jaar de verbindende factor in tientallen gemeenten tussen inwoners, lokale ondernemers, goede doelen en de lokale overheid.

Doe je mee aan de Rabo GeZZinsloop op 3 november?

Atletiekvereniging de Veenlopers organiseert elk jaar de Zilveren Turfloop. De dag begint  met de sportieve uitdaging voor de kinderen: De Rabo GeZZinsloop. Dit is een sportieve loop van 1 kilometer door het sportpark aan de Hoofdweg.

De nieuwe generatie wil duurzaam én fun

Duurzaam moet wel leuk zijn

Vernieuwd parcours de Zilveren Turfloop

Hardlopers opgelet: heeft u zich al opgegeven voor de Zilveren Turfloop?  Dit jaar heeft de organisatie besloten het vijf kilometer parcours te wijzigen.

Week van de Veiligheid van 7 tot 13 oktober 2019

Dit jaar extra aandacht voor het terugdringen van heling

 

Week van de Veiligheid van 7 tot 13 oktober 2019

Dit jaar extra aandacht voor het terugdringen van heling

 

Belastingdienst: vanaf 1 januari 2020 nieuwe kleineondernemersregeling van kracht

Kleine ondernemers en organisaties kunnen kiezen voor vrijstelling van de btw

Pagina's