Zakelijk lezersnieuws

Albert Heijn Mijdrecht De Passage ondergaat complete metamorfose

Albert Heijn in het Mijdrechtse winkelcentrum De Passage sluit zaterdag 31 augustus om 17.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt ligt nog meer de nadruk op vers, lekker en gezond eten.

Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Utrecht zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Heel veel medailles!

Afgelopen zaterdag waren de toestelfinales turnen dames voor het Rayon de Vechtstreek. GVM’79 had op verschillende niveau’s veel deelneemsters. En daarnaast liepen er veel vrijwilligers rond van GVM, omdat zij de wedstrijd ism GV Abcoude moest organiseren.

Veldjesfeest weer een succes

Afgelopen week is het Veldjesfeest in Mijdrecht weer gevierd. Rond de 150 kinderen kwamen verspreid over drie avonden op één van de grasveldjes genieten van een vrolijk programma met het thema “Schatrijk”. En schatrijk willen we allemaal wel zijn!

wereldwinkel bestaat 35 jaar!! En nu ?

Het is alweer 35 jaar geleden dat een groep enthousiaste mensen besloot met een kraam bij de Hema aandacht te vragen voor de eerlijke handel(Fair Trade).In 1993 werd het pand aan de Croonstadtlaan geopend, een echte wereldwinkel! Er werd koffie en thee verkocht en nijverheidsproducten.

Workshops Mixed Media in galerie Geméén-Goed

Donderdag 7 juni vond, middenin de inspirerende nieuwe expositie Approved Material, met schilderijen van docenten Elianne Groenhart en Ineke van de Water, met veel succes de eerste workshop Mixed Media plaats..Alle deelnemers gingen op huis aan met een bijzonder mooi kunstwerk waar de gehele dag

Seniorenpartij DRV op bezoek in Abcoude

Seniorenpartij De Ronde Venen gaat de komende tijd op bezoek in alle kernen in De Ronde Venen. Op dinsdagavond 4 juni zijn wij vanaf 19.30 uur in gebouw t'Hoogt, Kerkplein in Abcoude.

Aanbod mei/juni galerie Gemeen-Goed

Het Kunstaanbod van Galerie Gemeen-Goed in mei en juni. 

Seksueel misbruikt.....En dan?

Seksueel misbruikt en dan?

Pagina's