• Aangeleverd

Activiteiten Woudreus in de herfstvakantie

WILNIS Het is weer herfst en bijna herfstvakantie. NME-centrum de Woudreus organiseert leuke kinderactiviteiten in de herfstvakantie op woensdag 24 en donderdag 25 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur. De activiteiten zijn voor kinderen vanaf vier jaar, jongere broertjes of zusjes zijn ook welkom. Vanaf acht jaar mogen kinderen ook zonder ouders komen.

Kom bijvoorbeeld van pompoenen een lampion maken en eet pompoensoep uit de vuurketel. Of doe mee aan de paddenstoelentocht, spin een suikerspin, weef een spinnenweb en doe mee aan de 'herfstkleuren vindseltocht'. Met een strippenkaart kunnen kinderen de activiteiten doen. Ze mogen zelf bepalen welke activiteiten ze uitvoeren en in welke volgorde. Aanmelden is niet nodig. De kosten bedragen 5 euro per deelnemend kind.

VRIJWILLGERS GEZOCHT NME-centrum De Woudreus is op zoek naar vrijwilligers die outdoor activiteiten willen doen met de kinderen die De Woudreus komen bezoeken. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via telefoonnummer 0297-273692 of nmederondevenen@odru.nl.

NME-centrum De Woudreus is verder elke woensdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur geopend (gratis toegang) en gelegen aan Pieter Joostenlaan 28a (achter de Willisstee) in Wilnis. Meer informatie via www.dewoudreus.nl.

NATUURCLUB De Natuurclub is er voor kinderen van zes jaar en ouder. Om de woensdag beleven de kinderen van de club diverse activiteiten. Elke keer is weer een nieuw avontuur. Activiteiten zijn zowel binnen als buiten want tijdens de donkere dagen is er ook buiten veel te beleven. Ze gaan activiteiten uit het 50-dingen boek doen. Je kunt hierbij denken aan paddenstoelen zoeken, beestjes bewonderen en in een berg met bladeren springen. De natuurclub is één keer per twee weken op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur. De start is op woensdag 31 oktober en het loopt tot eind maart. De exacte data zijn te vinden op www.dewoudreus.nl

AANMELDEN Aanmelden via: www.dewoudreus.nl. Kosten zijn 20 euro per kind voor het hele seizoen. Wil je liever eerst even komen kijken of je het leuk vindt? Stuur dan een e-mail naar nmederondevenen@odru.nl. Meer informatie via www.dewoudreus.nl.