• Andras Fictoor

Autopuzzelrit zondag 15 april

DE RONDE VENEN De jaarlijkse Lenterit, een autopuzzelrit van ongeveer 130 km door het groene hart, wordt zondag 15 april gereden vanaf 11:00 uur. Startplek is Hotel Mijdrecht Marickenlaan, Provincialeweg 3 in Mijdrecht.

De afgelopen jaren is er met het evenement geld ingezameld voor CliniClowns. Dit jaar mocht er op Facebookgestemd worden voor een nieuw goed doel. Facebook volgers mochten kiezen tussen het Ronald McDonald huis Utrecht, Stichting Oppepper4all of Stichting Hoogvliegers. Met meer dan 1600 reacties werd er enthousiast gestemd op de goede doelen. Met uiteindelijk 723 stemmen is Stichting Hoogvliegers gekozen tot het goede doel van Lenterit 2018.

De start en finish vinden plaats bij Hotel Mijdrecht Marickenland. De uitdagende route zal als een puzzel met bolletjes en pijltjes gereden worden. Optioneel is er de mogelijkheid om op een geheime mooie locatie te lunchen tijdens de route.

Er zijn nog een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar, dus reserveer nu online op de website www.lenterit.nl. Reserveer je vóór 18 maart een Earlybird ticket dan maak je kans op een brandstof cadeaubon t.w.v. € 50,00 bij Tankstation Haan van Nieuwkerk in Mijdrecht. www.facebook.com/lenteritNL , www.twitter.com/lenterit en www.instagram.com/lenteritNL.

De Lenterit wordt mogelijk gemaakt door Lions Mijdrecht - Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland. Mede dankzij de sponsoren is er ieder jaar een mooie opbrengst voor het goede doel. Loyals, De Hosting Makelaar, Andras Fictoor, Myra de Groot Entertainment producties, Be-Ink, Albert Heijn de Passage, Van Kouwen, Hendrikx Advocaten, Fresh Licht & Geluid, Ticketkantoor, Van Nieuwkerk