• Aangeleverd

Broedplaats Vinkeveen één jaar

VINKEVEEN De Broedplaats aan de Herenweg 63-67 bestaat één jaar en dat wordt gevierd op 25 mei, aanvang om 14.00 uur en einde om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Er is een leuk, divers programma. Er zijn verschillende bingorondes voor jong tot oud met leuke prijzen, er is ballengooien voor kinderen, er wordt een video vertoont 'verhalen van en over Maria-Oord' van Verhalenkamer De Ronde Venen, het Repair Café besteedt speciale aandacht aan de tuin (neem uw niet meer goed werkende tuingereedschap mee en repareer het samen met iemand van het Repair Café) en meer.

In de loop van de middag verzorgt Shantykoor De Turfschippers een optreden op de binnenplaats.

Naast deze activiteiten kunt u kennis maken met de verschillende ondernemers die in de Broedplaats gehuisvest zijn.

In de Broedplaats zijn gehuisvest Bibliotheek Vecht en Venen, Servicepunt Vinkeveen, Activiteitenruimte Het Buurtcafé en Repair Café van Tympaan–De Baat, Amerpoort Dagbesteding (voor licht verstandelijk gehandicapte jongvolwassenen), Ann's Place –Koffie, Kunst & Lunch, Beauty Parisa, De kracht van uw Kind (Integratieve psychotherapie voor kinderen en jeugd), Celies Hair (Kapster en Visagist), Wellness Praktijk Lali en Angelika (Reiki, massages, meditatie en klankschalensessie), Hanna van Into Mindfulness trainingen, Alex Stalenberg (beeldend vormgever), YMA-praktijk (accupunctuur en meer), 'Mind 'n Motion' Beweegcentrum.

Rond etenstijd zijn, tegen betaling, hapjes en drankjes te verkrijgen waarmee de tijd overbrugd kan worden naar het avondprogramma dat tot 20.00 uur duurt. De Broedplaats is ontstaan nadat de eigenaar, woningcorporatie GroenWest, enkele jaren geleden iedereen opriep om met ideeën te komen voor de zogenaamde plint van het voormalig hoofdgebouw van Maria-oord. Hieruit is de Broedplaats ontstaan.