Cheque voor Anker van VinkCuisine

VINKEVEEN Aan het einde van VinkCuisine/lifestyle op zaterdag 23 juni kon een trotse Michel Klinkhamer, voorzitter van sv Hertha, een voorlopige cheque van 3000 euro overdragen aan Hetty Kruithof, medewerkster van inloophuis 't Anker.

Zaterdag 7 juli wordt voor de tweede keer de 12 uur van DRV gehouden, een initiatief van inloophuis 't Anker, een ontmoetingsplaats voor iedereen die met kanker in aanraking is gekomen, patiënt, ex-patiënt, naaste of nabestaande. Een ankerplaats, waar mensen kunnen zijn zoals ze zijn. Op dit moment huist het inloophuis in de kantine van Mijdrecht of in een container, nu niet bepaald een ideale plaats. Vandaar het initiatie voor een sponsorloop met uiteindelijk als resultaat, een eigen onderkomen. Het bedrag wat in ontvangst genomen werd via s.v Hertha is een mooie aanvulling tot het bereiken van dit doel.
De sponsorloop begint om 10.00 uur en gaat door tot 22.00 uur en tijdens deze loop zal een keur van artiesten gratis hun medewerking verlenen. Het gehele gebeuren speelt zich af op sportpark van sv Argon.