• Eigen foto

ChristenUnie-leden Dik-Faber en Schaddelee bezoeken Mijdrecht

MIJDRECHT ChristenUnie-kamerlid Carla Dik-Faber en ChristenUnie-lijsttrekker voor de provinciale staten van Utrecht Arne Schaddelee bezoeken zaterdag 16 maart Mijdrecht. Zij hebben de lokale fractie gevraagd een locatiebezoek, in het kader van woningbouw en in het kader van het Manifest Waardig Ouder worden, te organiseren.
De fractie heeft daarbij passend de nieuwbouw Proosdij aan de Dorpsstraat in Mijdrecht uitgekozen als locatie. De Proosdij in Mijdrecht is een modern en luxe appartementengebouw voor ouderen mét en zonder zorgvraag. Het complex zal bestaan uit 29 vrije sector huurappartementen die van alle gemakken voorzien zijn. Bijzonder is dat de appartementen achter de schermen al zijn voorbereid op eventuele extra service in de toekomst. Maar de ChristenUnie wil ook graag inzetten op betaalbare seniorenhuisvesting in de dorpskernen van de gemeente.
Om 14.00 uur zullen beide gasten, begeleid door de lokale fractie, Mijdrecht bezoeken. Belangstellenden kunnen dan vragen stellen aan beide gasten met betrekking tot woningbouw en seniorenhuisvesting. Mevrouw Dik heeft zowel woningbouw als zorg in haar portefeuille.