Doorstart vereniging open jongerencentrum Tumult Abcoude

11-09-2019, 09:58 | Lezersnieuws | cor

DOORSTART VERENIGING OPEN JONGERENCENTRUM TUMULT ABCOUDE

24 september om 20u. in Tumult. Kerkplein 28 in Abcoude

Al ruim 35 jaar is Tumult een begrip onder jongeren in Abcoude. Op dit moment is de toekomst van Tumult onzeker. Wij willen de komende maanden vol gas gaan geven om Tumult in goed overleg met alle stakeholders en met positieve energie weer tot een actieve vereniging te kunnen maken voor alle jongeren in Abcoude.

Er moet de komende maanden veel werk worden verzet om Tumult te kunnen behouden en de geplande events te organiseren. Daar hebben we alle hulp bij nodig die we kunnen krijgen. Zo zoeken we vier bestuursleden die de komende maanden (en hopelijk de komende jaren) de kar willen gaan trekken en ongeveer 25 volwassen vrijwilligers die vooral de komende maanden willen helpen met het opzetten van de doorstart. Denk aan het maken van een digitale omgeving voor leden (website, sociale media, kalender, etc.), het uitwerken van een exploitatieplan, werven van sponsors, organiseren van het benefietfeest in november, etc.).

Maar het liefst willen we natuurlijk zoveel mogelijk jongeren in de leeftijdscategorieën 10 tot 15 jaar, 15 tot 18 jaar en 18 tot 25 jaar bereiken die lid willen worden of actief willen meedoen als vrijwilliger met het organiseren en bedenken van allerlei activiteiten zodat Tumult ook een lichtpunt in hun Tumultueuze jeugd kan worden!

Op dinsdag 24 september organiseren we vanaf 20u een bijeenkomst in Tumult (Kerkplein 28, Abcoude) met het doel om daar onze plannen toe te lichten en aanstaande bestuurders, vrijwilligers, leden en overige geïnteresseerden te ontmoeten die ons willen helpen om Tumult voor Abcoude te behouden! We hopen daar iedereen te ontmoeten die actief wil bijdragen aan de doorstart van Tumult.       

Wil je in het bestuur, vrijwilliger worden, lid worden, sponsor worden of heb je andere vragen mail dan naar krijn@tumult.rocks of cor@tumult.rocks.

Check ook www.tumult.rocks

"MEET ME IN TUMULT"

20 September, 16-18u., 15-25 jaar, Tumult, Kerkplein 28, Abcoude

VOORLOPIGE TUMULTKALENDER 2019 (check voor de actuele kalender www.tumult.rocks)

20 September, 16-18u.: Meet me in Tumult 15 t/m 25 jaar

24 September, va. 20u.: Bijeenkomst Doorstart Tumult

12 Oktober, 19:30u-22:30u: Frisfeest 10 t/m 14 jaar

16 November, Benefietfeest (nadere info volgt)

16 December, After Wintertuin (nadere info volgt)